[Žinios trumpai] Putinas persiutęs, Lukašenka vėl apgavo Kremlių. Jis pažadėjo Ukrainą pulti ne vėliau kaip kovo 21 d.

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-03-22 14:39
Melas visada veda į aklavietę ir krachą meluojančių. Putinas ir Lukošenką šitą dalyką įvaldę.
kestutisz 2022-03-22 15:01
Net sunku įsivaizduot ar jis turėjo kitą variantą (pasitraukti jam nėra variantas) nei taip stoti į kampą, Jei puls - labai gali būt, kad kariuomenė pasisuks prieš patį ir visus jo ten asmeninius omonininkus, bo šansų žūti taip būtų net mažiau. Jei asakys aiškiai kad ne - gali būt nuimtas, jo gi sava liaudis nepalaikys kaip Zelenskį. Vienintelis būdas išlikti - tempti laiką. Na dar nurodyti savai kariuomenei nuginkluoti/išvyti rusus - tada jam dar turbūt leistų pavaldyti savo kolūkį...
Benediktas 2022-03-22 15:17
Turėjo jis daug variantų prieš 30 metų. Į blogą kelią pasuko, kai pradėjo žudyti opoziciją ir klastoti rinkimus. Nuo tos vietos pradėjo eiti šunkeliais, kur toliau reikia vis daugiau meluoti ir klastoti. Dabar jau baigia daeiti šituo keliu. Putino kelias man atrodo irgi jau ne toks ilgas.
kestutisz 2022-03-22 15:41
Tai prieš dešimtmečius jei būtų gyvenęs teisingai - šiandien niekas jo jau ir neprisimintų. Jo tikslas gi yra išsilaikyti kiek įmanoma ilgiau, ir žiū kiek metų truko kol pateko į tokio normalaus "šacho" poziciją.
Benediktas 2022-03-22 15:54
Prisimins dabar kaip kraugeri ir diktatoriu. Nusimato kalejimas arba .... O butu sau gyvenes.
lizunas 2022-03-22 16:49
Jis gal ir būtų puolęs, bet jo kariai jo neklauso, jei ir būtų žengę į Ukrainą, būtų ėję kartu už Ukrainiečius arba atidavę amuniciją. Ten jau nėra tiek praplautų smegenim, vyrai supranta kas ką puola.
kestutisz 2022-03-22 18:04
Logiškame pasaulyje - taip. Mūsiškiame (arba visai netoli už sienos) jau nežinau. Koks stalinistinis kultas tai dabar labai madoj ir stiprėja - nu gi koks visai nieko bičas buvo, bo tie kur konclagerių ar valymų neišgyveno tai ir nesiskundė. Net jei nepretenduot į kultą po mirties - vistiek tokiam žmogui manau neįmanoma būtų ramiai sau gyvent. Neveltui visokiem tokiem postam net ir normaliam pasaulyje yra ribotų kadencijų kiekis, o kur valdo kokie "monarchai" tai tik kaip muziejiniai eksponatai.
Benediktas 2022-03-22 18:55
Nemanyčiau, kad stiprėja. Pažiūrėsim, po Putino rėžimo žlugimo. Gali būti, kad sugrius, kaip kortų namelis: Maduro, Asado, Lukoshenkos, Kazachstano diktaturos, ir t.t., kai nebebus Putino protekcijos, pinigų. Visi satelitai saves nebepalaikys ilgai. Daliai valstybiu tikrai bus proga pradeti kurti naują gyvenimą, keisti konstitucijas. Kadyrovui turbūt irgi prasti laikai ateis, kai negaus pinigų iš Maskvos. Turbūt išvysim atkurtą Ičkerijos respubliką laikui bėgant. Japonai Kurilų salas atsiims. Sakartvelui grįš Abchazija ir Osetija. Ukrainai: Krymas, Dombasas. Rusija turetu būti denuclearizuota. Tokiu būdu būtų atstatyta teisybė ir pasaulis būtų ramesnis, gražesnis ir taikesnis. Kinija liktų neiaški. Afrikos diktatorėliai. Kim Chan inas ramiai gyvena apsikabines atomine ir laikydamas ikaitais savo salies zmones - tegul gyvuoja, kol nelenda kitur. Galetu ir kinai nekariauti su Taivaniu.
HardAxe 2022-03-22 21:24
graži pasaka prieš miegą:(
kestutisz 2022-03-22 23:03
Bijau, kad tikrai taip. Ne tik stalinizmas, bet plius ir asmeninė bažnyčia (jau eina kalbų apie šventąją spec operciją).