[Žinios trumpai] Rusų košmaras tęsiasi: Ukrainos senelis pavogė karinį sunkvežimį iš įsibrovėlių ir pristatė Ukrainos kariuomenei (Video)  ()

Amžius partizanams netrukdo: pagyvenęs ukrainietis pavogė iš užpuolikų sunkvežimį, prikrautą ginkluotės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žmonės aktyviai padeda Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms kovoti su Rusijos įsibrovėliais. Žmonės aukoja pinigus, renka humanitarinę pagalbą ir užtikrina tvirtą užnugarį. O kai kurie piliečiai aprūpina kariuomenę iš užpuolikų paimta įranga. Pirmosiomis Rusijos invazijos į Ukrainą dienomis internete paplito vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip ūkininkas traktoriumi tempia pavogtą tanką. Dabar panašų pasiekimą pasiekė kitas pagyvenęs vyras.

Kaip parodyta žemiau esančiame vaizdo įraše, senelis pavogė sunkvežimį iš įsibrovėlių ir pristatė jį Ukrainos kariuomenei. Transporto viduje buvo rasti papildomi trofėjai – ginklai ir amunicija. Pagrobimo detalės nebuvo atskleistos, tačiau „operacija“ tikrai pavyko.

 

"Seneli, na tu ir gražuolis. Ir dar pilnas sunkvežimis automatų...nusišypsok internetui", - juokaudami kalbėjo Ukrainos kariai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(0)
(76)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: