[Žinios trumpai] Skelbiama kokių ginklų būtinai reikia Ukrainai, kad ji laimėtų karą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Balkis 2022-03-25 13:31
kokių dar ginklų, jei jie visko bijo, jie bijo, kad nebegaus naftos jie bijo, kad nebegaus dujų jie bijo, kad pakils kaina keliais centais jie bijo ką RU pagalvos jie bijo žodžio atomas jie bijo žodžio RU jie bijo ištarti žodį STOP jų moto, bijok ir tavęs gal nelies ir rinkėjai pamylės tai kaip gali bailai tau duot normalių ginklų? gauni rankinio šlamšto, kad tavęs nesudraskytų taip greitai ir kad parodytų pasauliui savo gerumą, ir gana... fe vakarų mėmės
donatasv 2022-03-25 16:23
Jie bijo tik vieno, 3 pasaulinio karo. Visa kita jau užsukti reikalai. Nereik čia skleisti erezijų. Ukrainiečių žemėse karas jiem priklauso prašyt pagalbos, bet tai nereiškia, kad visas pasaulis turi panirt į 3 pasaulinį.
conjurer 2022-03-25 17:38
Čia yra naivus požiūris. Trečias pasaulinis jau prasidėjo. Tik yra atidarytas vienas frontas ukrainoje. Tačiau tai nėra tik ukraina prieš rusiją. NATO remia demokratijos pusę, sirija, armėnija, serbija ir kitos šūdvalstybės remia diktatūras. Kinija irgi rusų pusėje, tik vakarams apsimeta kad nėra. Jie irgi yra absoliutinė diktatūra, ir yra suinteresuoti palaikyti kitas diktatūras. Pasaulis dar labiau susiskaldęs, ir šis konfliktas paveikia beveik visas valstybes. Tiesiog daug kas bijo tai pripažinti.
donatasv 2022-03-25 18:01
Jei kinai išliks ramūs, tai nebus joks 3 pasaulinis. Daugiau klausykit grybauskaites ir TS-KGB pasakų.