[Žinios trumpai] Arestovičius skelbia, kad Ukrainoje sunaikinta atskira oro armija: "tai daugiau nei 5 aviacijos pulkai"  ()

Prezidentūros vadovo patarėjas Aleksejus Arestovičius pranešė, kad jau buvo sunaikinti 105 priešo lėktuvai, iš jų 6 per praėjusią parą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai jis pasakė per instruktažą dėl operatyvinių duomenų apie situaciją dėl Rusijos invazijos į Ukrainą.

„Dienos metu beprotišką dangų ir beprotišką pragarą Rusijos agresoriui sukūrė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro apsaugos daliniai. Per dieną buvo numušti 6 priešo lėktuvai, vienas sraigtasparnis, 5 nepilotuojami orlaiviai ir 5 sparnuotosios raketos. Viršijome norimą skaičių – 100 numuštų priešo lėktuvų. O dabar sunaikintais laikomi 105 priešo lėktuvai. Tai daugiau nei 5 aviacijos pulkai, arba atskira oro armija“, – pabrėžė Arestovičius.

Anot jo, kelias dienas priešo lėktuvai visiškai neatliko jokių veiksmų, išskyrus JFO zoną ir Mariupolį, kur dėl karinių nuostolių oro gynybos sistema nėra tokia galinga.

 

"Vėliau jie nusprendė skristi virš taikių Ukrainos miestų, juos bombarduoti. Ir viskas natūraliai baigėsi jų pralaimėjimu", - pabrėžė Arestovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(2)
(50)

Komentarai ()

Susijusios žymos: