[Žinios trumpai] Bus didelis skandalas? „Anonymous“ paskelbė 28 GB slaptų duomenų iš nulaužto Rusijos centrinio banko ir viešai kreipėsi į Putiną: „Dabar mes žinome viską, net ir tai, kad NATO, Amerika ir ES yra melagiai“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2022-03-26 20:08
Labai skambu, labai giriamasi, bet dažnai jų pasiekimai būna vaikiški. Šiuo atveju irgi pareiškimas "NATO ir ES yra melagiai", bet neįvardijama kas, pasakoma, kad o 48h paskelbs, kai jau nueis žinutė, kad NATO ir ES yra melagiai, o tada paaiškės, kad melagiai dėl to, kad dujos ir nafta vis dar buvo perkama po to kai prasidėjo karas, nors ES ir NATO nebuvo pasakę, kad jau nebeperka naftos ir dujų, tik kad sieks kuo greičiau atsisakyti. Ne pirmas kartas jau su jais tokie bairiai. Tas pats nulaužė keletą printerių ir sugadino, kad spausdintų tik kažkokią info, kurią nori platinti - vajezau kaip baisu. O realiai kelis puslapiukus nulaužė ir info paskelbė. Biški televizijos nulaužę buvo ir tiek. Per daug jiems dėmesio.
Balkis 2022-03-26 20:12
NATO, Amerika ir ES yra melagiai. Jie visi sudarė sandorius už uždarų durų. Pagaliau tegul pasaulis sužino apie jų supuvusias, parsidavusias vyriausybes ypač europoje. Visiems seilės bėga dė kruvinų naftos dolerių. Tik dabar skūrą išvertę vaizduoja, kad palieka RU rinką. Iki paliaubų, garantija. Išverstaskūriai.
conjurer 2022-03-26 20:51
Leak url, or didn't happen. Aš ir galiu pasakyti, kad nulaužiau 100TB duombazę, ir ją perskaičiau, ir žinau kurie ateiviai kuriuos žmones valdo.
Myslius 2022-03-26 21:12
Cia yra public available information. Tai galima sakyt naudos is sio hacko nulis. nes tie failai kuriuos pasharino tai puse ju galima rasti https://cbr.ru o kita puse dar ten kazkokiam puslapy is tu duomenu tai toki idomesni rado: https://twitter.com/SOCAR_pl/status/150 ... 22/photo/1
immortallt 2022-03-26 21:31
Balkis, ES jau kuris laikas dirba link to, kad atsisakyti iš viso iškastinės energetikos, tik tas pokytis yra lėtas. Dabartiniai įvyiai šį virsmą paskatino pagreitinti, tame tarpe ir Lietuvoje. O šiaip taip, vertybinės politikos, kai kalba eina apie paties kišenes, ES yra mažai. Pas mus šios politikos irgi retai kada yra. Visi geriau gaus bandelę dabar, nei atstovės, dieną pabus be sviesto, bet vėliau kepsnį valgys.
Balkis 2022-03-26 22:28
immortallt, jie niekada nedirbo, jie iki karo net norėjo plėsti bendradarbiavimą per NordStream2 ir paverčiant dujas žaliaja energija, bei uždarant savo atomines. Nes jie vėl BIJO, dabar bijo savo atominiių, nes neduok dieve įvyks cunamis kaip JP ar žemės drebėjimas ir bus baisu baisu. Net baisu kaip jiems viskas baisu. Atrodo Europa tavo bailių bastionu. Taigi nuo atomo prie RU dujų, nes RU yra GE vieno doleriinio/euro kraujo. Na ok, suprasčiau dėl dujų, jas pakeis po kelių metų, nes jiems baisu, kad GE seniai šiknos nenušaltų, na ok, bet pasakyk kas jies su nafta darosi, kuo jiems netinka arabiška? ar čia vėl bijo dėl kelių centų kainos padidėjimo? Net juokas jau neima
assa 2022-03-26 23:33
kaip ir sakiau, ir mano nuomonė tik stiprėja-Nato ir ES yra myžnių aljansai, kuriems svarbu savos šiknos kad patogiai ir šiltai sėdėtų- moralės nulis, jei ne minusas. Vilties iš didžiųjų šalių tik lenkai teikia, kad pautus turi- vokiečiai niekaip be rusų vamzdžio negali, ir ta graži Olofo kalba ir liko gražia kalba, realių veiksmų bb, apie prancūzus išvis - Macronas arba gyvai, arba online putinui oralinį vis dar atlikinėja (kažkoks be savigarbos žmogėnas man jis, jau tiek kartu jį putka nx praktiškai tiesiogai pasiuntė, o jis vis dar skambinėja ten). Tikiuos užteks lenkam drąsos savo taikdarius į vakarinę Ukrainos dalį įvesti, ir neskraidymo zoną paskelbti, bus ir kur pabėgėlius štabeliuot, ir tarakonas atmazkę turės nesiveržt į UA (nes NATO už sienos), ir Ukrainos kariuomės įtariu atsipalaiduotų. Tik reiktų kartu su GB pasiorganizuot, kad būtų šalis su branduoliniais ginklais. Išvis įsivaizduojų kaip senieji vakariečiai bijo pažadėt Ukrainai narystę, ypač pagreitintą versiją- ragas jų diktatui būtų, kai susiformuotų ašis UA-PL+ visokia pabaltčio smulkmė- nebesigautų tik sėdėt susirūpinus
bmk1245 2022-03-27 09:07
Tik dabar dašylo? Kiek metų teutonai ir varliagraužiai lindo į subynę kremliniams? Dar kartą pakartosiu savo nuomonę: neverksiu jei ruskiai apstikslins vokiečius ir prancūzus. Taškas.
Dannas3 2022-03-27 10:53
Galvoju, balkis yra trolis kuris turetu but uzbanintas ar kaip? Nes retorika grynai is kremliniu vadoveliu. Is serijos kaip ta es ir nato yra supuvus ir panasiai. Hardaxe, turetum stebet si veikeja, nes vaiksto ant labai plonos linijos. Aisku, gali but baciulistano kliedesiu isplautom smegenim. Dabar apie situacija pasamprotaujam. Galim kaltint, vokieciai ir kitos salys kaip nyderlandai pasidare per daug priklausomi nuo rusu ir deja neina jiems per nakti tos nepriklausomybes atsikratyt. Jei tai padarytu, garantuoju, kad ta pati liaudis kurie ejo i mitingus del vakcinu, iseitu i gatves del smarkiai isaugusiu kainu, per labai trumpa laika. Aisku tokie mitingai anksciau ar veliau prasides visoj europoj. Nes ne paslaptis is kur visi tie ale seimu sajudziai ir marsistai yra finansuojami. Taip kad vokieciai ir nyderlandai nenori sukelt soko visuomeneje, kas velgi butu labai naudinga rusams. Del Macrono irgi idomi situacija. Dauguma apzvalgininku teigia, kad atseit jis nori perimti lyderio vaidmeni is vokietijos. Aisku artejantys prezidento rinkimai irgi daro savo. Viena nuomone, kad nieko jis tais skambuciais nepasiekia ir atrodo apgailetinai, kita vertus, jeigu susitaria del koridoriu ir jo pagalba zuva bent kiek maziau zmoniu, turime atkreipti demesi ir i tai, apie ka nelabai kas kalba. Del lenku ir britu, ypac del Johnsono, situacija vertinu atsargiai, kiek ju veiksmai persunkti populizmu. Ka jau ka, bet tai jie sugeba. Su Migais buvo visiskas populizmas, dar ir pastatant partnerius i bloga situacija, nesuderinus veiksmu.
conjurer 2022-03-27 14:10
Kaip ir pritariu tau, tačiau mąstau kokie tokios nuomonės rezultatai. Ar ją perėmę lietuviai bus linkę labiau gintis ar labiau bėgti?
HardAxe 2022-03-31 18:28