[Žinios trumpai] Rusijai gali tekti kariauti keliais frontais? Danilovas kviečia atsiimti Kurilų salas, Kalnų Karabachą, Padniestrę ir net Kaliningrado sritį  ()

Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas pareiškė, kad papildomų frontų atidarymas Kalnų Karabache ir Padniestrėje labai padėtų Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Po to, kai Kalnų Karabachas savo teritorijoje įvedė karo padėtį, galiu pasakyti, kad ten įvykiai tikrai vyksta. „Bayraktar“ dronai šiandien ne tik naikina orkus mūsų teritorijoje, jie dirbo ir Kalnų Karabache. Ir ten Armėnija kreipiasi į Rusiją, kad ši padėtų jiems su kariuomene. Bet galiu pasakyti, kad jie iš ten išvedė kariuomenę ir išsiuntė į mūsų šalį, tai buvo praėjusią savaitę. Mes sekėme šias kolonas, kol jos judėjo. Ir mes suprantame, kad ta pagalba, kurią Rusija pažadėjo Kalnų Karabachui ir Armėnijai, ten vargu ar atsiras.

Be to, noriu atkreipti dėmesį, kad po Japonijos pareiškimo, jog keturios Kurilų salos priklauso tiesiogiai Japonijai, Rusija pradėjo pratybas, tačiau karių skaičius Rusijos gynybos sektoriuje šiandien yra itin mažas, nes visus juos atsiuntė į Ukrainą.

Jeigu būtų atverti antrieji frontai, mums tai labai padėtų“, – aiškino Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius.

 

Kartu Danilovas pažymėjo, kad Gruzija šiuo metu elgiasi „nelabai korektiškai“.

„Bet jei ir Padniestrė, ir Gruzija, ir visos jos šiandien užsiimtų savo teritorijų grąžinimu. Be to, Lenkija dar nėra pareiškusi oficialių pretenzijų į Kaliningrado sritį. Tai neabejotinai mums padėtų, nes jie turėtų ką veikti, ne tik griauti mūsų miestus ir kaimus, žudyti mūsų vaikus ir moteris“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(6)
(64)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: