[Žinios trumpai] Neįsivaizduojama betvarkė Rusijos kariuomenėje: vien tik Poltavos srityje Ukrainos policija iš vietos gyventojų konfiskavo jau 11 paliktų rusų tankų  (1)

Jei randama priešo karinė technika, ukrainiečių prašoma skambinti 102.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-26 [Žinios trumpai] Neįsivaizduojama betvarkė Rusijos kariuomenėje: vien tik Poltavos srityje Ukrainos policija iš vietos gyventojų konfiskavo jau 11 paliktų rusų tankų  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo plataus masto Rusijos invazijos į Ukrainą pradžios, Poltavos srities policija iš vietos gyventojų konfiskavo daugybę ginklų.

Tai pranešė Poltavos srities policijos vadovas Jevgenijus Rogačiovas.

„Nuo didelio masto Rusijos invazijos į Ukrainą pradžios, Poltavos srities policija konfiskavo 11 tankų, 2 šarvuočius, 9 kulkosvaidžius, 5 šautuvus, 10 pistoletų, apie 4000 įvairaus kalibro šovinių, 14 granatų ir apie 200 vienetų kitos nelegalios apyvartos šovinių“, – rašoma policijos pranešime.

„Jei miškuose, laukuose ar pakelėse aptinkama ginklų, šaudmenų, karinės technikos, kitų pavojingų ar įtartinų daiktų, nedelsiant apie tai praneškite policijai 102 numeriu“, – pridūrė policija.

 

Teisėsaugininkai taip pat rekomenduoja piliečiams, namuose radusiems ir saugojantiems pavojingus radinius, apie tai pranešti policijai.

„Įspėjame, kad namuose laikydami sprogstamuosius daiktus ir ginklus ne tik pažeidžiate įstatymus, bet ir keliate pavojų sau, savo vaikams, artimiesiems, draugams ir pažįstamiems. Rūpinkitės savimi. Būkite budrūs“, – pridūrė Rogačiovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(23)
(0)
(23)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: