[Žinios trumpai] Ukrainos žvalgyba turi įdomios informacijos - Sergejus Šoigu po nesėkmės Ukrainoje turi labai rimtų problemų ir jo būklė galimai prastėja  (4)

Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu tapo tikra mįsle invaziją Ukrainoje stebintiems žmonėms. Kur jis dingo? Jis nebūdingai sau viešoje erdvėje nematomas nuo kovo vidurio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitrijus Peskovas, Rusijos prezidento atstovas spaudai, aiškino, kad Šoigu yra tiesiog užsiėmęs. Šoigu iš tikrųjų buvo trumpai pasirodęs virtualiame posėdyje su Putinu, bet mažytis atvaizdas ekrane nieko neįtikino. Šoigu tiesiog dingo ir nuo kovo vidurio yra nematomas, o gandų lygyje kalbama, kad tai nulėmė širdies sveikatos problemos.

Tokią informaciją dabar tvirtina ir Antonas Heračenko, Ukrainos Vidaus reikalų ministro patarėjas. Jo teigimu, Ukrainos pareigūnai turi informacijos, kad po aštraus pokalbio su Putinu, Šoigu patyrė širdies smūgį ir dabar sveiksta Burdenko karo ligoninėje Maskvoje.

Bet ar tikrai sveiksta? Buvęs Ukrainos vidaus reikalų ministras Arsenas Avakovas teigia, kad jo šaltiniai kalba apie prastėjančią Šoigu sveikatą. Be to, panašiai serga ir GRU vadovas admirolas Igoris Kostiukovas. Pasak Avakovo šaltinių, Šoigu prastai pasijuto staiga - 66 metų vyras tiesiog nualpo.

 

Šoigu greičiausiai būtų laikomas vienu iš Rusijos nesėkmių Ukrainoje kaltininku. Be to, atrodo, kad jo dukra socialiniuose tinkluose, subtiliai pasisako prieš karą Ukrainoje - pasirodė su geltona ir mėlyna spalvomis.

Šoigu sveikatos bėdos nepaaiškina generolo Valerijaus Gerasimovo dingimo - Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininkas ir pirmasis gynybos ministro pavaduotojas taip pat nesirodo jau porą savaičių.

(78)
(0)
(78)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: