[Žinios trumpai] Patyrę okupantų kariai keikia savo vadovybę, o karą Ukrainoje vadina žiauriausia mėsmale: „Pirmajame Čečėnijos kare nebuvo tiek daug žuvusiųjų, Sirijoje iš vis atostogos“ (Video)  ()

Ukrainos saugumo tarnyba (SBU) pažymėjo, kad net patyrę Rusijos kariškiai atvirai nekenčia savo valdžios ir supranta, kad niekas su jais nesielgia kaip su žmonėmis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-26 [Žinios trumpai] Patyrę okupantų kariai keikia savo vadovybę, o karą Ukrainoje vadina žiauriausia mėsmale: „Pirmajame Čečėnijos kare nebuvo tiek daug žuvusiųjų, Sirijoje iš vis atostogos“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Perimtame pokalbyje Černobylio atominę elektrinę užgrobęs ir Kijevą bandantis užgrobti rusų okupantas savo žmonai skundėsi dideliais Rusijos kariuomenės nuostoliais kare Ukrainoje ir stipriu Ukrainos gynėjų pasipriešinimu.

Pokalbio įrašą paskelbė SBU.

„Pirmajame Čečėnijos kare žuvo ne tiek daug, kiek šiame kare... Mes buvome Sirijoje, nėra ko lyginti, ten buvo daug lengviau...“ – įraše pasakoja okupantas. – Mes stovėjome ten (netoli Černobylio) dvi savaites ir visi buvome įmesti į mūšį sušiktų durnių. Aš nekenčiu visų mūsų vadų, velnias.

SBU pažymėjo, kad net patyrę Rusijos kariškiai atvirai nekenčia savo valdžios ir supranta, kad niekas su jais nesielgia kaip su žmonėmis.

 

„Tikėdamasis išgyventi, okupantas nevengia nei šamanistinių ritualų, nei maldų ir „užburtų“ žvakių... Jis tik laukia galimybės sugrįžti, kad ateityje galėtų „ramiai tarnauti gulint ligoninėje“, sakoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(37)
(0)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: