[Žinios trumpai] Denysenka: „Kijevo regione pereiname prie kontrpuolimo ir judame į priekį“ – Rusija imasi naujos taktikos  ()

„Pagrindiniai nakties mūšiai buvo aštresni Kijevo srityje. Mes pereiname prie kontratakos ir skubame į priekį“, sako Denysenka.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-25 [Žinios trumpai] Denysenka: „Kijevo regione pereiname prie kontrpuolimo ir judame į priekį“ – Rusija imasi naujos taktikos  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Vadimas Denysenka tai pareiškė Ukrainos televizijos eteryje, atsakydamas į klausimus dėl patikros punktų optimizavimo, informuoja Censor.NET, kuris remiasi Ukrinform.

„Kijevo srityje mes stovime, pereiname prie kontrpuolimo ir skubame į priekį“, – sakė Denysenka.

Pasak jo, svarbiausi mūšiai tą naktį vyko Kijevo regione. Smūgiai buvo surengti Vasilkovo, Bila Cerkvos rajone. Labai rimti mūšiai vyko netoli Baryshivkos ir Bučos, Gostomelio ir Irpeno srityse.

„Dabar gauname informaciją iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo. Žinau, kad pavyko atmušti gana daug, tarp jų 12 tankų, kelis lėktuvus, daugiau nei 10 šarvuočių, daugiau nei 300 žmonių“, – sakė Denysenka.

Anot jo, Rusijos Federacija ukrainiečius jėga veža į Taganrogą, Voronežą ir kitus miestus – tokia jų dabartinė taktika.

 

Aišku, rusai visa tai daro, nes jiems reikia kažką parodyti per televiziją. Manau, kad artimiausiu metu darys kažką panašaus. Iš tiesų pirmomis savaitėmis visiškai pralaimėjo informacinį karą, nebuvo pasiruošę priešintis. Pastarosiomis savaitėmis jie pradeda, kaip sugeba, pereiti į informacines kontratakas Rusijos Federacijos teritorijoje“, – sakė Denysenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(1)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: