[Žinios trumpai] Neįtikėtina, kas darosi Rusijoje: propaganda ruošia masinių ukrainiečių žudynių pateisinimą, bus kaip su žydais fašistinėje Vokietijoje  ()

Rusijos televizijoje Kremliaus ruporai pradėjo aktyviai propaguoti tezes, kuriomis siekiama ugdyti rusų neapykantą visiems ukrainiečiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašo Censor.NET, tai „Telegram“ pareiškė Kultūros ir informacijos politikos ministras Aleksandras Tkačenka.

„Atkreipkite dėmesį, – sakė ministras, – kaip pasikeitė tiek Putino, tiek jo parankinių retorika per šias 34 karo dienas.“

Iš pradžių, anot Tkačenkos, „Putinas ketino nugalėti nacius" ir netgi siūlė Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms neįsitraukti į jo „specialiąją operaciją" ir padėti ginklus. Taigi, propagandistai visus Ukrainos karius jau įregistravo „naciais“. Tuo pat metu šalies politinė vadovybė, anot Kremliaus, arba negali kontroliuoti „nacių batalionų“, arba „pateko į jų įtaką“.

„Maždaug prieš savaitę „Radio Thousand Hills“ pradėjo kalbėti, kad milijonai ukrainiečių jau laikomi nacių įkaitais. Dabar Putinas turi naują versiją, kodėl „antroji pasaulio armija“ negali nugalėti mūsiškės“ – sako Tkačenka.

„Didelė ukrainiečių dalis yra apimta nacizmo beprotybės“, – jau pareiškė propagandistai.

„Ar matote, kaip pasikeitė retorika? Vienas žingsnis link VISŲ ukrainiečių paskelbimo „naciais“. Tai reiškia, kad Putinas nesugebėjo mūsų „denacifikuoti didelio tikslumo ginklais“ ir jau ruošia dirvą išteisinamam nuosprendžiui dėl ukrainiečių žudymo“, – sako Tkačenka.

 

„Mus demonizuoja, kad nė vienam rusui, kariškiui ar civiliui nekiltų nė menkiausios abejonės, kad ukrainiečius galima ir reikia žudyti. Supratęs, kad informacinis ryšys su pasauliu sparčiai mažinamas iki nulio, Kremlius visus ruporus nukreipia į savąją, Rusijos auditoriją. Dėl ko? Kad dar vienu melu užzombintų savo žmones, pateiktų paaiškinimą, kodėl jų prezidentas vadinamas žudiku, o jų gyvenimas sparčiai griūva į bedugnę. Ir ne tik ekonominę“, – pabrėžė Tkačenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(1)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: