[Žinios trumpai] JK politikos apžvalgininkas: panašu, kad Putinas bijojo Donaldo Trumpo, o dabartiniai Baltieji Rūmai jam nusispjauti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

leox 2022-03-31 13:51
1. Prie Trumpo lygiai toks pats išvedimas iš Afganistano būtų buvęs arba dar baisesnis, nes jis tik verslinikas ir tai nevykęs. 2. Jo dėka Amerika atitolo nuo Europos, skaldė NATO aljansą ir pan., o dėl karo Ukrainoje, tai kadangi būtų tik dar labiau susiskaldžius Europa ir NATO, tai viskas būtų buvę tik dar blogiau. Jau nesileisiu į detales, kad nebūtų gavus Ukraina tiek žvalgybos informacijos iš Amerikos, kaip kad gauna nuo pat tada, kai Putinas pradėjo telkti karius prie sienos. Na bet tarkim, jeigu ir būtų Putinas pabijojęs prie Trumpo užpulti Ukrainą, tai tikrai nereiškia, kad jis ateityje nebūtų norėjęs jos užpulti, t.y. po Trumpo.
iPienius 2022-03-31 14:55
NATO skalde nevykeliai europieciai, kurie gynybai pinigu neskyre. kaip liepimas skirti 2% yra skaldymas? jei europieciai nesilaike salygu, tai teisingai pasake, kad toks nato yra nereikalingas. 2014 dar prie Obamos atplese kryma ir pradejo karus donbase. Bidonas dabar tesia jo politika. Trumpas buvo tiesiog per daug nenuspejamas. gal butu nieko nedares, o gal jau butu nato pajegos ivestos. Putinas tiesiog ramiai lauke, kol praeis kadencija. atejo Bidonas, pasidare aiski amerikos politika ir po puses metu pradejo rinkt karius, o dabar turim dideli kara Europoje. jeigu Trumpas toks geras Putino draugas, tai kodel karas nebuvo pradetas keliais metais anksciau, jeigu visi tokie garantuoti, kad Trumpas butu visiskai nepadejas? zvalgyba irgi cia nieko ypatingo. norint rimtai pakeisti karo eiga, ukrainieciams reikia duoti rimta puolamaja ginkluote, o ne tai, kas dabar siunciama. kodel neduoda lektuvu, kurie yra butini norint surengti efektyvias kontraatakas? dabar visas konflikas bus tesiamas iki begalybes. viena puse per silpna, kad sugebetu uzkariaut sali, o kita yra per silpna, kad sugebetu apsigint ir sunaikint okupantus. Europa kencia nuo 2021 vasaros, kai prasidejo energijos istekliu brangimas. ir butent, kai Jav politika pasidare stabili ir nuspejama. ir dar kentes labiau. dabar vokieciai pradeda uzdarinet gamyklas, kurioms reikia daug energejos. trasos pabrango 5 kartus, todel ukininkai ju neperka, o tai reiskia, kad neuzaugs pakankamai pigaus maisto. dabar jau maziausias pajamas gaunantys badauja, o ateinancia ziema bus badas ir saltis, nes nebus uz ka nei pavalgyt, nei namus apsildyt.
Balkis 2022-03-31 19:15
Beveik esu tikras, kad prie Trumpo UA negautų jokių ginklų, net tų pačių javelinų. Juk Trumpas buvo putlerio beveik draugelis. Ir vienas iš tų veikėjų, kurie svajojo apie santykių su RU perkrovimą ir panašius kliedesius.
Dannas3 2022-03-31 21:31
Jūs pastebėjot, kad vienintelis trumpistų argumentas yra atseit Trumpas nenuspėjamas, tai nebūtų jokio karo. Nu jūs iš šono pabandykit suprast kaip kvailai skamba toks argumentas. Pakliedėtų eilinį kartą ka nors tvitery apie mygtuka, putinas pasijuoktu ir tiek to nenuspejamumo.