[Žinios trumpai] Atkeršyta už bendražygius: Ukrainos kariškiai sunaikino visą Ilovaisko žudynes surengusio 331-ojo pulko vadovybę  (1)

Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino visą Rusijos Federacijos 331-ojo gvardijos oro desantininkų pulko vadovybę. Būtent šis dalinys atsakingas už klastingą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų išpuolį Ilovaiske.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-31 [Žinios trumpai] Atkeršyta už bendražygius: Ukrainos kariškiai sunaikino visą Ilovaisko žudynes surengusio 331-ojo pulko vadovybę  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Ilja Ponomarevas „Facebook“ pasidalino informacija apie Ukrainos karių pasiekimus.

Dėl susirėmimų Ukrainos teritorijoje žuvo pulkininkas Sergejus Sucharevas, vadovavęs 331-ajam pulkui. Taip pat sunaikintas štabo viršininkas pulkininkas leitenantas su štabo karininkais ir kuopų bei batalionų vadais. Ponomarevas jų pašalinimo aplinkybių neatskleidė.

Buvęs deputatas prisiminė, kad 2014 metais būtent 331-asis pulkas sudavė klastingą smūgį į nugarą Ukrainos kariams. Išpuoliui asmeniškai vadovavo Sucharevas, kaip pranešė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Anatolijus Štefanas ir tinklaraštininkas Romanas Turovetsas.

 

Tada jis vadovavo tik vienai bataliono taktinei grupei, o per plataus masto invaziją į Ukrainą Sucharevas jau vadovavo pulkui ir negalėjo išgyventi vieno iš susitikimų su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(182)
(0)
(182)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: