[Žinios trumpai] Jei tik Ukraina gautų ginklų, Rusijos atakoms būtų „šakės“: jau dabar pastebi beveik visas raketas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Balkis 2022-04-01 11:16
kokių ginklų, jūs ką sofos lygio ekspertai? nes pasak visažinio karybos eksperto kyborg jūs nemokate jais naudotis, o jei ir mokate, tai atiduosite visas Patriotų paslaptis rusams, kas yra visiški kliedesiai o jei jau taip bijoma, tai gal verta pagalvoti apie lenkų siūlomas taikos palaikymo pajėgas ale tik instruktorius su Patriotais ir bent jau aplink Lvivą, galės numušinėt raketas sėkmingai, bent vienas regionas bus ramesnis, galės UA kaupti ginkluotę, kurą ir žmonės jausis saugesni, o ir pabėgėlių gal bus mažiau
iPienius 2022-04-01 18:41
cia visu taip megstamas ir geriausias prezidentas Bidonas neleidzia duot lektuvu. neduoda net sovietiniu, kuriais moka naudot. o su moderniais tikrai butu galima apmokyt pilotus per trumpa laika. dabar myza, kad rusai numes atomines bombas, bet nieko jie nemes. matant dabartiniu pajegu bukle, tai garantuotai atominiai ginklai irgi ne geresnes kokybes. o kur dar tarsa. vistik vyraujantys vejai yra i Rusijos puse, tai po tokios bombos numetimo, patys paskui nuo radiacijos dvestu
Kyborg 2022-04-01 23:20
Bet koks tu vis tik apgailėtinas, po argumentuotos kritikos kas antram poste kartoji "visažinio karybos eksperto kyborg"... Apgailėtina. Nesu aš ekspertas ir priešingai nei tu, nei karto nesu parašęs kategoriškų komentarų kaip yra ar kaip turi būt, nes nei aš, nei tu neturim pilnos informacijos, kad kažką kategoriškai galėtume teigt. Tiesiog pastaruosius ~20 metų domiuosi kariniais konfliktais, daugiausiai dėmesio skiriu WWII bet domiuosi ir vėliau sekusiais konfliktais. Paskutinius ~10 metų seku/domiuosi įvairių šalių turima ginkluote, planuojamais įsigijimais, tos ginkluotės galimybėmis. Tad šiokį tokį mėgėjišką supratimą apie karybą turiu. Na o tu, esi puikus Daningo-Kriūgerio efekto pavyzdys. Tris Holivudo filmus apie karą pažiūrėjai ir jautiesi visažinis.
Balkis 2022-04-02 15:01
Kad nepult į asmeniškumus, tik pasakysiu, kad apgailėtini yra Jūsų postai Taip, neneigsiu, neturiu karyboje patirties, bet, jei nepastebėjote, šiam portale tokių dauguma, o ir portalas nesispecializuoja būtent šioje srityje, Todėl ir tie patys Patriotai, tik iš spaudos antraščių, nes jau klaiku žiūrėti į daužomus UA miestus, o dar klaukiau klausyti kaip vakarai UA padeda su nepuolamaisiais ginklais. Net išgamai kraugeriui Stalinui jie daugiau padėjo, na bet čia Jūs ekspertas... O viršūnė buvo jų cirkas su lenkiškais naikintuvais. Na bet Jūs, kaip tos srities ekspertas, viskas ką sugebėjote, tai iššokti iš savo krūmų, papostinti kažkokį "argumentuotą niekalą", NEPASIŪLYTI JOKIO GALIMO SPRENDIMO į tai kas vyksta dabar, bet runkeliškai lįsti į kažkokius asmeniškumus, Nžn gal bandote parodyti savo ekspertizę, ar šustrumą ar kaip tai pavadinti, bet man tai panašu į runkeliškumą.
Benediktas 2022-04-02 17:07
Prašom, pateik informaciją, kaip viskas vyksta iš tikrųjų. Pasakymas, kad Ukrainiečiams ragai pareina, labai abstraktus. Ne p**davotis čia susirinkom. O jei atėjai tik to, tai adminai turėtų padaryt veiksmus.
conjurer 2022-04-05 16:45
Viskas ką darai, tai komentuoji po straipsniais apie karą, ir po to skundiesi, kad portalas nesispecializuoja ties karu. Prieš karą to nebuvo, portalas specializavosi kinietiškos produkcijos reklamoje, bet dabar kiti straipsniai neša daugiau pelno. Tavo komentarai tam padeda, kad ir ką besakytum, žmonės ilgiau prabūna puslapyje, skaitydami tavo komentarus po tais straipsniais.
Balkis 2022-04-05 19:54
kliedesiai
conjurer 2022-04-05 20:35
Matom.