[Žinios trumpai] Arestovičius aprašė siaubą, kurį įsibrovėliai padarė Bučoje, Irpene ir Gostomelyje: Europa sukrėsta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-04-04 17:52
Dabar net ir naudingi idiotai gali suprasti, kad nėra jokios rusafobijos. Jie tiesiog yra barbarai. Konservatoriai tiesiog turi teisingą supratimą, kokia yra Rusija ir kad su ja neapsimoka turėti jokių reikalų. Dabar jau visas pasaulis tai mato.
kestutisz 2022-04-04 18:21
Nuėmus liliputiną bus labai greitai pamiršta, kad ne jis pats asmeniškai darė skerdynes ir verslai grįš. Na kaip denacifikacija po WWII - nuėmus dar gyvas viršūnėles, ir pavargus denacifikuoti kiekvieną eilinį asmeniškai - visgi buvo nuspręsta gaivinti šalį/verslus, nes niekam nereikia milijonų alkanų žmonių pašonėje. Ir jei mūsiškiai užsispirs, kad ne jokiu būdu, neleis prekiauti tiesiogiai (mol vėl kokį diktatorių užsiaugins) - mes patys liksim kvailio vietoje. Na ok, galbūt fantastinė mintis būtų padaryt jie po visko kokį "padalijimą", išskaidyti mažesnėm valstybėm, bet čia gan barbariškas būdas.
conjurer 2022-04-05 16:59
Vokietijoje buvo visiškai nuimta valdžia. Sovietų sąjungoje to niekada nebuvo, ji tiesiog susitraukė, ir komunizmą pakeitė kleptokratija, ir pavadinimas pasikeitė į teroristų federaciją. Taigi hitleris mirė, o stalinas liko. Taip pat vokietijos gaivinimas buvo vykdomas dėl ekonominio karo su sralinistais. Tai ganėtinai greit suveikė, ir sralinistai turėjo statyti sienas, kad jų žmonės nebėgtų į vakarus. Jei tarkim baltarusija pilnai pašalintų savo tarakoną, ir visų valdančių instutucijų galvas, ir į tas vietas pastatytų demokratiškus žmones, manau būtų gera įdėja juos finansuoti, kad jų gyvenimo lygis pakiltų. O putką per sunku nuimti, jį pirmiau vėžys nuneš. Galėtų jo alkani šunys jį sudraskyti, bet po to tiesiog ateis naujas kgbistas, sralino garbintojas.