[Žinios trumpai] Net ir Vakarų internete blokluojami įrašai, susiję su Rusijos žiaurumais Bučoje: kas vyksta?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

iPienius 2022-04-05 11:29
islenda tikrieji Putino draugeliai
Paramotoras 2022-04-05 13:21
Mane snukiaknyge us tokia zinute usbanino "Pradziai reikia rusijoje paskleisti zinia jog rf mokslinikai televizoriuose su nedraugisku saliu mikroschemom aptiko imontuota sekimo iranha kuri surinko ir perdave informacija apie orkus kariaujancius ukrainoje ir teokius tv kuomet ijungti reikia apipilti vandeniu." Jie ka isprotejo
HardAxe 2022-04-05 14:43
FB yra socialinis tinklas, kuriuo naudojasi ir paaugliai. Realiai neteisingus duomenis suvedę naudoja ir vaikai. Visą gyvenimą jie turėjo gana griežtas cenzūros taisykles žiaurumo, pornografijos ir t.t. atžvilgiu. tikrai buvo straipsnis kaip šūdinai jaučiasi tie žmonės, kurie peržiūri ir patvirtina DI atrinktus netinkamus kadrus. Vien todėl, kad šį kartą karas vyksta ukrainoje prieš bendrą europos baubą, niekas nepradės leisti viešinti žiaurią vizualinę informaciją. Bet tekstinė ar cenzūruota vizualinė informacija nėra blokojama. Ar klystu? Ko jūs norit? Kad vakarų pasaulis, tame tarpe visi paaugliai žiūrėtų ukrainos žiaurumus? Tai gal dar ir prievartavimo filmukus reikėtų surinkti iš rusų kareivių ir simesti? Geresnio gėrio vardan?
kestutisz 2022-04-05 15:05
O gal reikėtų leist rodyt viską? Būtent dėl to, kad bent vienu smegenų vingiu pagalvotų kaip realiai atrodo tas karas kuris vyksta kažkur toli, paveiksliukai užtušuoti, video iškarpyti klyksmai ir keiksmažodžiai. Ir ypač vaikams-paaugliams kurie dar kai kur negalintys legaliai net išgert (kur draudžiama iki 21) jau netrukus eis "tarnauti" į armiją (dažniausiai nuo kiek, 18'os gal).
conjurer 2022-04-05 16:08
Lyg klausimas "Ar tau yra 18 metų?" sutrukdė kokiam vaikui peržiūrėti tokią medžiagą. Ne FB tai ras kitur.
HardAxe 2022-04-05 17:34
Gal kiek perdėjau su fb ir vaikais, bet mano mintį supratai? Aišku netrukdo susirasti informaciją. Bet kiekvienas filtruoja informaciją pagal savo moralines normas. Jeigu fb neleidžia parodyti papo, tai kodėl turėtų leisti rodyti smurtinius lavonus? Būtų galima piktintis, jei uždraustų būtent Ukrainos karo lavonus. Dabar galim matyti bombardavimo vaizdus, pagalbos prašymus, problemų aprašymus. Manau to užtenka.
conjurer 2022-04-05 17:41
Bet uždrausti ne vaizdai, o pati grotažymė. Bent taip straipsnis rašo. Jei grotažymė viektų, o vaizdai būtų šalinami ar cenzūruojami, dar būtų nieko, bet jei visa grotažymė neveikia, tai čia ne knygos puslapių išplėšimas, o visos knygos sudeginimas.
Kyborg 2022-04-05 20:17
Na, kaip bebūtų, tavo žinutė tai skatinimas skleist informaciją kuri žudytų žmones. Tad labai nestebina, kad užbanino.