[Žinios trumpai] Rusija surengė Ukrainos jūrų pėstininkų „belaisvių paradą“, bet kaip visada - susimovė (Foto)  ()

Rusijos žiniasklaidos paskelbta informacija apie Ukrainos jūrų pėstininkų „kalinių paradą“ yra inscenizacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rostislav Semkiv apie tai rašo remdamasis austrų analitiko Tomo Cooperio duomenimis, informuoja Censor.NET.

Ir pateikė daug įrodymų, jog tai paprasčiausia ir labai blogai išpildyta inscenizacija. Pirmiausia, faktas tas, kad iš „pėstininkų“ bus atimti karinės uniformos elementai, kuriuos dažniausiai dėvi tikri jūrų pėstininkai.

Taip pat „kalinių“ kišenės pilnos, o ne suplėšytos, kas turėtų būti sulaikant kovotojus. Be to, kišenės užsegtos, o tai taip pat neleidžiama sulaikant kalinius.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6342

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Tuo pačiu metu ant visų, išskyrus du „kalinius“, rankovių nėra nei geltonos, nei mėlynos juostos. Juos naudoja Ukrainos kariuomenė, kad atskirtų savo dalinius nuo priešo.

Nepaisant to, kad kariškiai apsupti daugiau nei 2 savaites, visi atrodo gerai nusiskutę, niekas neišteptas suodžiais ar purvu ir nesuplyšę drabužiai.

 

Anksčiau Kremliaus propagandistai paskelbė vaizdo įrašą, kuriame daugiau nei du šimtai 503-iojo jūrų pėstininkų armijos bataliono kariai tariamai pasidavė rusams.

503-iojo jūrų pėstininkų armijos batalionas feisbuke pranešė: „Draugai, netikėkite orkų orda! 503 OBMP niekam nepasidavė ir toliau duoda okupantams į kailį, kur tik reikia!“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(92)
(3)
(89)

Komentarai ()

Susijusios žymos: