[Žinios trumpai] Rusijos papulkininkis tiesiog nušovė sužeistą rusų kareivį – „sužeisti arkliai būna nušaunami“: neįtikėtina istorija iš karo belaisvio lūpų  ()

Rusų vadai kitų karių akivaizdoje šaudo sužeistus pavaldinius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai LB.ua sakė Aukščiausiosios Rados žmogaus teisių komisarė Liudmila Denisova.

Anot Denisovos, sugauti kariai asmeniniame pokalbyje jai papasakojo apie egzekucijų vykdymą.

„Kijeve savo akimis mačiau 34 karo belaisvius – 24 civilius ir 10 karininkų. Asmeniškai su jais kalbėjausi. Pagal Ženevos konvenciją karininkai ir civiliai turi būti laikomi atskirai, todėl jie yra dviejose kamerose“, – sakė Denisova.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6244

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Vienas iš karių pasakojo baisius dalykus apie jų pačių vadų požiūrį į juos. Sako, kad jiems patekus į pasalą kažkas sprogo ir visi pabėgo. Susirinko tik vienas tankų dalinys. Vadas, papulkininkis pamatė sužeistą kario koją ir nušovė jį pasakydamas, kad sužeisti arkliai būna nušaunami“, – sakė Denisova.

 

Šios žmogžudystės liudininkas karys kelias dienas slapstėsi, o paskui pasidavė Ukrainos gynėjams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(38)
(0)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: