[Žinios trumpai] Arestovičius paaiškino, kodėl V. Putino mirtis Ukrainai nėra naudinga

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Balkis 2022-04-12 19:33
Nemanau, kad jis taisus. Jei toks stebūklas Rusijoje įvyktų, tai būtų naudinga ir pačiai Ukrainai. Galėtų baigti savo integracijas į ES ir NATO, būtų saugi ir galėtų klestėti. Galbūt pilnai ar dalinai net Rusija jai atlygintų karo nuostolius. Dabar atrodo p. Arestovičius bijo konkurencijos ir žiūriu į kitą, nei kad pirmiausia žiūrėtų į save ir savo žmonių interesus. Tikriausiai, jei galėtų pats savo rankom putką užlenktų.
Benediktas 2022-04-12 19:54
Jis matyt daugiau turi omenyje, kad nors rusai taps modernūs ir įgaus demokratijos atributus, vistiek ateis kažkoks asilas, kuris sugalvos vėl užpult Ukrainą, tik jau su stipria kariuomene. Nes jų pasąmonėję, jie kažkodėl nori Ukrainą sunaikinti, nes jos nekenčia, nes Ukraina kotokia, o jie nori, kad ukrainiečiai būtų tokie, kaip rusai. Juk jei nori užpulti, priežasti visada surasi. Galbūt dėl to.
iPienius 2022-04-12 20:30
ateis kitas Putinas. tikrai nera taip, kad jis vienas uz viska atsakingas ir priima sprendimus. tikrai yra kazkoks kiekis zmoniu, kurie sprendzia, o jis yra tik tas, kuri matom. Putino nelikus, bus pastatytas kitas. gal jis nebus toks karingas, o gal priesingai
HardAxe 2022-04-12 21:21
jeigu jie pradės klestėti (visi, ne tik oligarchai), tai niekas nebenorės karo.
conjurer 2022-04-12 22:34
Deje nepradės. Sistema yra sukurta. Užsibirė negali tiesiai prekiauti su europa, viskas eis per maskvą, ir maskva dės savo maržas. Norint kad ten būtų ekonomiškai geriau, reikia išskaldyti rusiją į federacijas, ir leisti joms tarptautinėje rinkoje konkuruoti. Kol rusija nebus padalinta, viską valdys maskva, kad ir kas ateitų į valdžią. Ir esant tokiai situacijai, visada atsiras populistas, žadantis viską sutvarkyti, bet realiai duodantis tik asmenybės kultą ir karus. Nuolat istorijoje tokie iškyla.
gytis13 2022-04-12 22:45
Kai rusai pradės liberalizuoti ir demokratizuoti šalį, sugrius Rusija. Pvz, gal Čečėnijai išlaikyti reikalinga demokratija? Taigi bus kaip prie Gorbačiovo, tad atėjus kažkokiam demokratui valdžion viskas ims vykti priešinga kryptimi negu Arestovičius mano. Jis mano, kad rusija gali pradėti vystytis pakeitus valdžią, aš manau kad rusija pradės pjautis viduje. Vėl reiks dėti geležinę leteną ir kietai valdyti. Klysta Arestovičius.
Finalfour 2022-04-13 00:32
Drasiai tu čia apie žmogų, kuris neklysta jau daugybė metų savo strateginiuose numatymuose. Kaip žiauriai beskambėtų, rusiją reikia sunaikinti. Nes kitaip ji darys toliau, ką darė šimtus metų - kaups jėgas tam, kad pultų kitus. Ir tą darys vėl vėl ir vėl.
gytis13 2022-04-13 09:30
Visi klysta po truputį, yra juokaujama kad visi didieji karvedžiai yra pralaimėję bent po vieną kartais lemiamą mūšį. Kaip siūlote sunaikinti branduolinę valstybę? Tarp kitko, nebūtų šito karo niekas nekalbėtų kad Rusiją reikia sunaikinti, niekam ji nekliūtų per daug. Būtų čia koks Irakas, seniai Amerika šeimininkautų bent jau padangėje. Matai imperinės ambicijos Rusijoj dar gyvos. Va reikia išlaikyt esamą padėtį kokį 100 metų - visi seniai išmirs, visi primirš kad Ukraina priklausė TSRS ir aprims tos rusų ambicijos, pripras prie esamos padėties. Ir nustos kariauti
Benediktas 2022-04-13 09:36
Nesuprantu, kam pergyventi, kad Rusija sugrius į kelias dalis. Kas tame blogo, jei dėl to sumažės vidinių įtampų. Žmonėms nuo to tik geriau bus. Tiesiog ateis galas imperialistų svajonėms, o žmonės pagaliau pradės vertinti savo gyvenimą. Nėra ten laisvos idėjos, kuri apjungtų labai skirtingas tautas. Apjungimas per prievartą, kaip dabar yra - prie to ir privedė, kas dabar yra. Be abejo atomines bombos už vakarų pagalbą turi būti atimtos del visa ko. Jei atsirastų, kurioje srityje dar autoritarizmas, būtų lengva sutvarkyti - ne taip kaip dabar.
conjurer 2022-04-13 11:36
Branduolinė yra technologinis apibrėžimas. Tai neapibrėžia žmonių moralės, ar šalies nuotaikų. Ir tai priklauso nuo ekonomikos. Jei ekonomika yra kleptokratinė, branduolinio arsenalo priežiūra stringa, ir jis tampa neveiksnus. Todėl tai kad jie turi branduolinius pajėgumus, yra eilinis kremliaus režimo melas, ar bent jau maža tiesa, nes iš tokio kiekio, gal koks 1% dar netyčia suveiks. Todėl sunaikinti tokią valstybę paprasta, tiesiog reikia daug priešorinės ginybos, nes jie naudos raketas, be ne su branduoliniais ginklais, nes nenorės parodyti, kad jie nebeveikia. Yra ir blogesnis variantas, galima sunaikinti tokią valstybę naudojant branduolinį ginklą, bet tada bus visiškai nelygi kova.
HardAxe 2022-04-13 11:48
šiuo metu suirutė Rusijoje tikrai pagelbėtų. Valdančios jėgos pasikeitimas gali net labiau viską destabilizuoti už visas mūsų sankcijas. Aš būčiau už jo numirimą.
conjurer 2022-04-13 12:06
Kažkaip nemanau kad valdanti jėga ten keisis. Putka nėra visas KGB, ir jo mirties atveju būtų šiokia tokia kova dėl sosto. Bet vis tiek ateitų kitas senbezda iš KGB. Aš net nenustebčiau kad jie tai padarytų vien dėl to kad galėtų atsikratyti sankcijomis. Putkai net nereikia mirti, rusai gali meluoti kad jie mirė, ir jis tiesiog išeitų į pensiją. Realiai jam net to nereikėtų daryti, bet šiuo momentu jam pačiam būtų saugiau apsimesti, kad netyčia išgėrė ne tą puoduką arbatos.
magic 2022-04-13 17:37
Ateis tokie patys, nes per tiek metų jų mentalitetas (korupcija ir smurtas kraujyje) nepasikeis. Tam bomžynui reikia bet 3 kartų su sąlyga, kad korupcijos nebus. Deja, jų tauta priprato prie aliuminio puodelio - nei dūžta nei sulankstysi, iš kartos į kartą kaip kokia relikvija. Demokratijos ten neįvesit niekada, nes tauta yra užzombinta iki begalybės == Šiaurės Korėja.
IceBullet 2022-04-13 18:16
O as visai nenoreciau, kad ta salis taptu normalia valstybe. Slykstus zmones, laikantys save auksciau uz kitus. Jeigu dar pradetu gerai gyventi, isvis pasikeltu. Geriau jau tegul kencia sankcijas ir izoliacija dabar keliasdesimt metu.
Benediktas 2022-04-13 18:31
magic 2022-04-13 22:28
čiia skrta adminas šio portalo. uždėkite blur 100 efekta, kad žmogžudžio nesimatytu. visus parazitus patys išnaikinsim
UTF16 2022-04-14 12:16
Sovietų Sąjunga buvo branduolinė.