[Žinios trumpai] Štai jis, rusiškas pasaulis – kai kurie Rusijos kariai buvo šokiruoti, namuose pamatę tualetą: „tualetas namuose? Kaip tai gali būti?“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

iPienius 2022-04-12 20:27
laukiniai gyvena kazkur Sibiro gilumoj ir sika lauke, nes nemate civilizuoto pasaulio
Robkinas 2022-04-12 22:05
Mano mociute pasakojo, kai vyko antrasis pasaulinis karas, ir i ju sodyba isiverze sovietu kareiviai, reikalavo pavalgyti ir isgerti. tai mociutes mama puole virt arbata, idejo i puoda virti kiausinius, o tie kareiviai visi ciurkos, sako siaurom akim ir istinusiais zandais kai isvire kiausiniai,juos padave tiem kiaulem est, tai tie ubagai kiausinius su visais lukstais kramte, nes nebuvo mate, kad reikia kiausini is pradziu nusilupti, ir tik tada valgyti
Kyborg 2022-04-13 19:56
Teisybės dėlei, šiaurėje ypač tais laikais vištų niekas nelaikė, nes jos paprasčiausiai neišgyventų žiemos šalčių. Tad nieko keisto, kad nežinojo kaip kiaušinį valgyt. Tu pats žinai kuriuos elnio organus papjovus žalius valgyt? O jie žino. Kas liečia tualetus, vos prieš 20-30 metų ir Lietuvoje kaimo vietovėse daugumoje namų tualetų nebuvo, net ir dabar Lietuvai už lauko tualetus gresia milijoninės baudos https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/l ... 56-1468916 Tad manęs nei kiek nestebina, kad kareivukas paimtas iš kaimo glūdumos, niekur nebuvęs, pamatęs tualetą kaimo name stebisi.