[Žinios trumpai] Zelenskis pasityčiojo iš Putino teiginio, kad karas Rusijai „eina pagal planą“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2022-04-13 12:50
Įdėkit dar liliputino kalbų iš to paties kosmodromo - apie Mėnulio programas, naują kosTminį laivą beigi _branduolines_ kosmines technologijas. Ir kitas savjuko drambliones.
conjurer 2022-04-13 13:29
zondą, kas yra ale sovietinės luna programos tęstinumas. Net jei paleis, neaišku at viskas suveiks. Viena įdomiausių misijų, tirti marso palydovo paviršių, totaliai sužlugo net neištrūkusi iš žemės orbitos. Ir kai nebuvo tokių sankcijų kaip dabar. Nuleisti zondą nėra toks sudėtingas uždavinys kaip nugabenti ir gražinti žmones, ir blogiausiu atveju rusai galės sumokėti kinams, kad jų vėliavą nuskradintų, ir sakys, kad viskas eina pagal planą.
kestutisz 2022-04-13 14:05
Tai, kad misijos buvo planuotos žinau, kad failino - irgi. Bet juokingiausia, kad vakar, kosmonautikos dienos proga, išvogto Potiomkino kosTmodromo fone skėlė kalbų, kad visi tik raitėsi iš juoko. Zondai, mėginiai, pasiruošimas rusų kosmonautų kelionei į Mėnulį, etc. Nors net jokio realistinio plano pačiai raketai nėra ir nebuvo. Paskutinės ta tema sprogo ga šeštajame dešimtmetyje.
conjurer 2022-04-13 15:24
Aš galvojau apie žmonių išsilaipinimą buvo tik pritempinėjimas sugedusio telefono principu (gal tiksliau sugedusio repostinimo principu). Nes jie rimtai nieko tam neturi. Rozgozmos net neturi adekvataus vadovo. Čia gal putkos planas išlikti valdžioje, žadant nusileidimus mėnulyje, jei karas nesuveiks.
Kyborg 2022-04-13 20:32
.