[Žinios trumpai] Sankcijos veikia: Rusija nebegali gaminti savo hipergarsinių raketų „Kinzhal“ – Azijos šalys irgi siunčia velniop  (2)

Vakarai įveda papildomas sankcijas būtent Rusijos gynybos pramonės sektoriui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo teisės studijų centro vadovas Aleksandras Musienko teigė, kad Rusijai atimta galimybė tęsti modernių ginklų, tokių kaip „Kinzhal“, gamybos programas.

„Rusijai atimta galimybė gaminti modernias raketas arba modernizuoti esamas. Jau anksčiau Rusijos karinis-pramoninis kompleksas turėjo problemų – skolos bankams, įsipareigojimų nevykdymas – tai dabar, Vakarams įvedus papildomas sankcijas būtent Rusijos gynybos pramonės sektoriui, iš tikrųjų jie nebeturi prieigos prie pagrindinių elementų, būtinų modernizuojant ir gaminant šiuolaikinius ginklus“, – sakė Musienko.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6229

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Jis pažymėjo, kad Azijos šalys, su kuriomis Rusija bandė užmegzti ryšius, net nenori turėti reikalų su okupantais.

 

„Azijos šalys, su kuriomis Rusija bandė užmegzti ryšius, net nenori su ja bendrauti. Todėl mums tai yra teigiamas signalas ta prasme, kad, Rusijai vis mažėja technologijos ir galimybės gamybai papildyti savo arsenalus“, – sakė Karo teisės tyrimų centro vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(3)
(98)

Komentarai (2)