[Žinios trumpai] Puiki desantininkų operacija: priešas buvo nugalėtas ir išlaisvintos kelios gyvenvietės  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų desantininkai iš Lvivo įvykdė „nuostabią operaciją“ ir išlaisvino kelias mažas ukrainiečių gyvenvietes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši operacija buvo įvykdyta vakar ir, kaip praneša Ukrainos ginkluotosios pajėgos, pavyko nuostabiai. Dar prieš karių atvykimą buvo identifikuoti svarbiausia priešo ginkluotė toje vietoje. Priešo siūlyta ugnis buvo užgniaužta ir atvykus desantininkams iš Lvivo Rusijos kariai paliko pozicijas. 

Rusijos pajėgos operacijos metu patyrė nemažų nuostolių ir paliko didesnius ginklus. Ukraina išlaisvino kelias gyvenvietes. Tiesa, operacijos detalės ir net jos vieta nėra skelbiama, siekiant nepadėti priešui.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6376

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Nepriklausomi atvirųjų šaltinių žvalgybos kanalai praneša, kad Ukraina iš tikrųjų iš okupantų gniaužtų išlaisvino kelias gyvenvietes šalies pietuose. Atrodo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos artėja prie Chersono miesto ir ketina ten pradėti didesnio masto operacijas Rusijos pajėgoms išstumti. Dėl to Černobajevkos aerodrome Rusijos pajėgos sumuštos jau 15-ą kartą.

(35)
(0)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: