[Žinios trumpai] „Taip reikia“ - perimtame pokalbyje rusų karys prisipažįsta šaudantis į Rusijos kaimą (Video)  ()

Rusijos žiniasklaida skelbia, kad Ukrainos artilerija apšaudo Rusijos teritoriją. Teigiama, kad nuo to kenčia Klimovo ir kiti kaimai, esantys netoli sienos. Ukraina tai neigia, o perimtame pokalbyje rusų karys savo žmonai pasakoja, kad Rusijos kaimus apšaudo rusų pajėgos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-15 [Žinios trumpai] „Taip reikia“ - perimtame pokalbyje rusų karys prisipažįsta šaudantis į Rusijos kaimą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje esančių karių pokalbiai keliauja per Ukrainos mobiliuosius tinklus, todėl yra lengvai perimami. Na, bent jau santykinai lengvai - šios operacijos detalės nėra skelbiamos. Tačiau rusų pokalbių Ukrainos saugumo tarnyba klausosi ne iš smalsumo - saugumiečiai renka informaciją apie rusų pajėgų judėjimą Ukrainoje ir, žinoma, karo nusikaltimus.

Rusų karys savo žmonai pasakojo, kad Briansko regione apšaudė Klimovo kaimą. Tiesą sakant, tai yra net 13 tūkstančių žmonių miestelis, nors gyventojų tankis čia yra žemas. Atrodo, kad per pastarąsias kelias dienas Klimovo kelis kartus buvo apšaudytas artilerijos ugnimi, dėl kurios Rusija pažadėjo smogti Kyjivui.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6376

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Čia mūsiškiai duoda“, savo žmonai pasakojo karys, šiuo metu prisidedantis prie Donecko okupacijos. Paklaustas, kodėl, jis atsako „Taip reikia“. Ir paaiškina, kad reikia apkaltinti ukrainiečius.

Tiesa, atrodo, kad rusų karys mano, jog operacija nėra labai įtikinanti ir lygina šią apgaulę su teroristiniais aktais Maskvoje prieš Čečėnijos karą. „Maskvoje buvo sprogdinami butai, lyg tai būtų terorizmas. Iš tikrųjų, tai padarė FSB agentai. Tik dabar jie net negalėtų apšaudyti Klimovo iš tokio atstumo“, pasakojo karys.

 

Aleksandras Litvinenko, buvęs aukšto rango FSB karininkas, kadaise tvirtino, kad teroristiniai aktai Maskvoje buvo atlikti FSB rankomis, siekiant sukurti pagrindą Antrajam Čečėnijos karui ir Putino atėjimui į valdžią. Jis taip pat teigė, kad didelė dalis pasaulį sukrėtusių teroro aktų buvo koordinuojami iš Rusijos. Litvinenko 2006 metais Londone buvo nunuodytas poloniu.

(43)
(4)
(39)

Komentarai ()

Susijusios žymos: