[Žinios trumpai] Aiškėja taktinė schema, kaip gudriai Ukraina užpuolė kreiserį „Moskva“: ekspertai sužavėti nuostabiu Ukrainos vadovybės žingsniu  (2)

Netikėta ataka įvyko, kai „Moskva“ buvo už 60 mylių (96 km) į pietus nuo Odesos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-16 [Žinios trumpai] Aiškėja taktinė schema, kaip gudriai Ukraina užpuolė kreiserį „Moskva“: ekspertai sužavėti nuostabiu Ukrainos vadovybės žingsniu  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariai sunaikino didžiulį karo laivą „Moskva“, panaudodami bepiločius orlaivius nukreipiant jo gynybą ir paleidę antžeminių raketų smūgius.

„Edition MailOne“ paskelbė straipsnį, kuriame ekspertai žavėjosi nuostabiu Ukrainos vadovybės žingsniu.

Netikėta ataka įvyko naktį, kai „Moskva“ buvo už 60 mylių (96 km) į pietus nuo Odesos. Laivo įgula sekė jaukus – turkiškus bepiločius orlaivius TB2, nežinodami, kad jų kryptimi skrieja pora Ukrainos gamybos priešlaivinių raketų „Neptune R360“.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6230

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Dvi raketos, kurių kiekviena sveria po toną, rėžėsi į 186 metrų ilgio „Moskva“ šoną, smarkiai supurtydamos laivą ir sukeldamos katastrofišką sprogimą bei didžiulius gaisrus.

 

Vakarų pareigūnai teigė, kad ši operacija parodė Ukrainos gebėjimą smogti rusams tose srityse, kuriose, jų manymu, yra nepažeidžiami. Ir jie atmetė Rusijos teiginius, kad „Moskva“ laive tiesiog kilo gaisras, dėl kurio sprogo didelis kiekis amunicijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(260)
(7)
(253)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: