[Žinios trumpai] „Labiau bijau savo žmonių nei banderų“: rusų karį šokiruoja kolegų žiaurumai (Video)  ()

Rusų okupantai atvirai pripažįsta Ukrainos ginkluotųjų pajėgų jėgą ir galią, tačiau kartu labiausiai bijo savo kariuomenės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau daugiau nei pusantro mėnesio vyksta sunkios kovos dėl kiekvieno namo, dėl kiekvieno buto, gatvės ir kvartalo. Ukrainos kovotojai jau daugiau nei 20 000 įsibrovėlių pavertė trąšomis.

Rusijos karius šokiruoja ukrainiečių pasipriešinimas, bet labiausiai jie bijo savo kariuomenės, kaip matyti iš Ukrainos saugumo tarnybos pasiklausyto pokalbio.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6238

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Niekas iš mūsų tuo nesididžiuoja... Jie bepročiai, aš labiau bijau savųjų nei Banderos“, – apie kovos draugus kalba okupantas. Ir prisipažįsta, kad savo agresyviuose veiksmuose didelio tikslo nejaučia.

 

„Važiavome, prie autobusų stotelės buvo lavonas (taikaus ukrainiečio – red.)... Aišku, kad negyvas žmogus... o ant jo yra užrašas „nėra ko valkiotis“...  Aš šito užrašo nepamiršiu visą gyvenimą“, – sako jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(22)
(0)
(22)

Komentarai ()

Susijusios žymos: