[Žinios trumpai] Numuštas dar vienas elitinis Rusijos kovinis sraigtasparnis Ka-52 „Alligator“ (Foto)  ()

93-iosios atskirosios mechanizuotosios brigados kariai numušė priešo kovinį sraigtasparnį Ka-52 „Alligator“: pilotai buvo išsiųsti į „Kobzono koncertą“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-15 [Žinios trumpai] Numuštas dar vienas elitinis Rusijos kovinis sraigtasparnis Ka-52 „Alligator“ (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

93-iosios atskirosios mechanizuotosios brigados „Kholodny Yar“ kariai praėjusią naktį numušė priešo sraigtasparnį Ka-52, žuvo priešo sraigtasparnio pilotai.

Apie tai pranešė Censor.NET, remdamasis 93-iosios atskiros mechanizuotos brigados „Kholodny Yar“ spaudos centru.

„Ši naktis buvo itin produktyvi. Savo atsakomybės zonoje brigada privertė sraigtasparnį nusileisti ir vėliau jį gerai paskrudino. Okupantai planavo padaryti įspūdį šaltojo karo technika ir darbo jėga, tačiau mūsų kariai pakoregavo jų planus ir išsiuntė rusų pilotus į Kobzono koncertą“, – sakoma pranešime.

 
„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6246

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Šią informaciją patvirtina ir kariuomenės generalinis štabas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(2)
(90)

Komentarai ()