[Žinios trumpai] Rusiją Ukrainoje tiesiog pjauna iš JAV gaunami ginklai: Maskva išsiuntė protesto notą ir rėžė naujus grasinimus  (3)

Rusija teigia, kad ginklų tiekimas Ukrainai gali turėti „nenuspėjamas pasekmes“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šią savaitę Rusijos Federacija išsiuntė oficialią protesto notą Jungtinėms Valstijoms. Joje teigiama, kad ginklų tiekimas Ukrainai gali sukelti „nenuspėjamas pasekmes“.

Apie tai pranešė Censor.NET, remdamasis „The Washington Post“.

Pranešama, kad nota buvo pateikta po to, kai JAV prezidentas Joe Bidenas patvirtino naują 800 milijonų dolerių karinės pagalbos paketą Ukrainai, apimantį tolimojo nuotolio artileriją, bepiločius orlaivius, mobiliuosius priešlėktuvinius ir prieštankinius ginklus.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6244

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Be to, JAV palengvino didelio nuotolio oro gynybos sistemų tiekimą Ukrainai, įskaitant S-300 paleidimo įrenginius iš Slovakijos.

 

„Tai, ką rusai mums kalba privačiai, yra tas pats, ką mes viešai pasakėme pasauliui – kad milžiniška pagalba, kurią teikiame savo partneriams Ukrainoje, yra nepaprastai veiksminga“, – sakė anonimiškas aukštas Baltųjų rūmų pareigūnas.

Valstybės departamentas atsisakė komentuoti diplomatinės notos turinį ar bet kokį JAV atsakymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(148)
(1)
(147)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: