Buvęs V. Putino patarėjas nurodė tikslią datą, kada baigsis karas Ukrainoje – 2025 metų sausio 20-ąją: tai susiję su būsimu įvykiu JAV

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

leox 2022-04-18 15:28
Tingiu leistis į smulkmenas, bet esminiai dalykai: 1. jeigu Putinas jau kelis dešimtmečius tai planavo, tai kas jam būtų trukdę ir toliau planuoti, net jeigu ir dabar nebūtų pradėjęs karo. 2. Jeigu pvz. Trumpas būtų dabar prezidentas ir Putinas būtų pabijojęs pradėti karą, tai kaip manote ar būtų sustabdytas Nord stream 2? Ar būtų buvę tiek sankcijų ir ar būtų žlugusi visa Putino Rusija, kaip kad dabar tas jos laukia? NE, Putino įtaka Europoje ir toliau kasmet didėtų, o greta ir Kinijos. Ateityje būtų visam pasauliui tik dar didesni iššūkiai su šitais diktatoriais. Dabar vienas bus sužlugdytas, o kitas turėtų susimąstyti, kokia Kinijos izoliacija lauktų, jeigų pabandytų kišti nagus prie Taivano. Jiems tarptautinė prekyba yra tokia jautri tema, kad bet koks pirstelėjimas kainuoja milijardus.
iPienius 2022-04-18 17:30
kadencijos pabaigoje Trumpas buvo sustabdes NS2 su sankcijom. Bidenas iskart atejas jas visas panaikino. negana to, Putinas pradejo tiekti vezti karius ir ginklus prie UA sienos. labai teisingai sakoma straipsnyje, kad viskas baigsis su Bideno kadencijos pabaiga, nes kitas prezidentas gali buti ryztingesnis. prisimenant 2014 Kryma ir Donbasa, tuo metu prezidentu buvo Obama, kuris su RU reikalais buvo toks pats nevykelis, nes jokiu veiksmu nedare del Krymo, o dare nuolaidas rusams strategines ginkluotes apribojimo sutartimi, atsauke priesraketines gynybos statyma Lenkijoje ir t.t. dabar Bidenas is esmes tesia Obamos politika, todel rusai taip skubejo pradeti kara, nors normaliai nebuvo pasiruose ir pasirinko visiskai netinkama laika puolimui. 100% kad nebutu pradejas puolimo prie Trumpo, jei jis butu likes prezidentu. greiciausiai butu toliau telkes karius ir tiesiog laukes kadencijos pabaigos ir kito prezidento. per tuos papildomus 4 metus tikrai butu geriau pasiruose, nes dabar visa karo taktika yra nesamone, nes viskas neapgalvota ir nepasiruosta sankcijos irgi labai idomus reikalas. labiausiai joms priesinasi vokieciai, nes jie deda visas pastangas, kad sankciju butu kuo maziau. jeigu nebutu spaudimo is kitu valstybiu, tai greiciausiai jokiu sankciju nebutu ivesta arba jos butu visai nereiksmingos. dabar Suomija ir Svedija nori prisijungti i NATO. tie patys vokieciai tuoj prades vilkinti ir kitaip sabotuoti prisijungima. kaip su sankcijomis ar ginkluote. gal but ir vengrai, bet jie yra per mazi ir tiesiog niekam per daug neidomus, nes neturi itakos.
Dannas3 2022-04-18 19:28
Man nesuprantama, kodel putinas nepalauke bent metu ar dveju. Ns2 butu tuoj uzbaigtas ir dujos butu tekeja visu pajegumu, taip padarant europa dar labiau priklausoma. Gal galvojo, kad trumpas pakankamai supjude sajungininkus tarpusavyje ir uzpuolus ukraina, nebus tokios vienybes pries rusija. Gavosi visiskai atvirksciai.
IceBullet 2022-04-18 22:31
Amerikos demokratai visiski lopai. Visada taip buvo. Visi geriausi prezidentai buvo respublikonu, isskyrus trumpa.
Mazgis47 2022-04-18 22:59
Tas Ilarionovas sakė, kad karo nebus, galit paieškoti "Андрей Илларионов: Почему войны не будет?" Todėl labai tikėti juo negalima.
Dannas3 2022-04-19 09:50
Bushas jaunesnysis irgi butaforinis buvo. Tai visiskai sutikciau, kad demokratu partija skystesne nei respublikonu.Bet paskutiniai du respublikonu prezidentai nekazka buvo. Irako karo katastrofa ir Diko Cheinio maxinacijos, tokia namaza demele respublikonams.
Hmz 2022-04-19 10:10
Antra vertus, būtent Ilarionovas 2014 metais perspėjo, kad reikia laukti Rusijos puolimo Donbase ir iš esmės neklydo. Galbūt jis palaipsniui praranda uoslę politikoje.