[Žinios trumpai] Dar vienas Ukrainos didvyris: statybininkas Molotovo kokteiliais sunaikino okupantų šarvuotį, bet orkai atkeršijo (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2022-04-19 23:19
Durnelis. Norėjo būti legenda - na tai dabar po žeme. Nafiga filmuoti ir dar rodyti kur gyveni ir kas toks esi? Tuo labiau kai esi karo zonoje.
Senas kareivis 2022-04-20 00:27
Nedėsiu aš Jums nei minuso, nei pliuso. Gerai šis ukrainietis padarė, kad sudegino okupantų šarvuotį. Jis blogai padarė, kaip ir sakėt, kad filmuotoje medžiagoje parodė, ką darė ir kur gyvena. Jis pasielgė kaip tikras Vyras, kad sudegino šarvuotį. Mačiau ukrainiečių TV kanale, kaip maždaug 20 metų pacanas sėdi slėptuvėje (miesto pavadinimo neprisimenu). Vyriokas į neįgalųjį nepanašus. Gal tikrai jis turi sveikatos sutrikimų. Gal tikrai geriau, kai bailiai sėdi slėptuvėse, nei ima automatą. Antra vertus, jei visi vyrai sėdės slėptuvėse, tai kas tada gins Tėvynę (Ukrainą, Lietuvą ar dar ką nors)? Savo šalį turi ginti tik kariai? Šalis, kurią gina tik kariuomenė, o civiliai sėdi rūsiuose, karą pralaimės.
Paramotoras 2022-04-20 01:53
Jei tu vyras ir turi kiausus surasi buda (ginklai, tiekimas, maistas, silumas, skalbimas, ir tt) ginti seima, kiema, namus, kaimynus ir taip iki ribozenklio.