Putino elgesys per susitikimą su Šoigu sukėlė įtarimų: įsikibęs į stalą, kad niekas nepamatytų drebančios rankos, tačiau pėdos trepsėjimo nuslėpti nepavyko (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

who 2022-04-23 09:25
Paaiškinčiau kiek kitaip. Prieš Ukrainos ataką Lukašenka su Putinu kalbėjo viešai ir jau tuo metu jis glaudė rankas tvirtai prie stalo šonų. Kas po to įvyko žinome. Dabar gali reikšti, kad Putinas turi pasiūlymą iš po stalo, dėl masinio naikinimo ginklo, kitaip sunku paaiškinti įsitempimo lygį. Tikėkimės tai neįvyks.
Giedriax 2022-04-23 16:38
1. Įvairiausių spėlionių apie Putino sveikatą niekada netrūko. Dabar, kai vyksta karas, tų spėlionių padaugėjo 10 kartų. Tik deja tai ir lieka tik spėlionės, spekuliacijos neparemtos jokiais tikrais duomenimis. 2. Putinui 69 metai. Nesuklysiu sakydamas, kad tokio amžiaus žmonės visi turi didesnių ar mažesnių sveikatos problemų ar ligų, taip pat atsiliepia patirtos traumos, gyvenimo būdo pasėkmės. Kad Putinas turi sveikatos problemų - tuo nei kiek neabejoju, o kokios tos problemos - tikrai nežinau. 3. Putinas laiko suspaudęs stalo kampą - visiškai neįtikinantis įrodymas, kad serga alzheimeriu. Lygiai taip pat gali būti jog taip tiesiog jam patogu, arba koks nors slaptas mygtukas po stalu. 4. Psichologinė Putino būklė manau yra nebloga. Nematau akivaizdžių demencijos požymių, šneka neužsikirsdamas ir nemikčiodamas, mintis dėsto aiškiai, baigdamas sakinį atsimena ką kalbėjo sakinio pradžioje. 5. Nematau priežasčių, kodėl kremlius turėtų viešinti Putino sveikatos būklę ar ligas. Pasaulyje neįprasta, kad valstybių vadovai viešintų naujienas apie savo sveikatą. Nerasime ne Bideno, nei Elžbietos nei Jingpingo ar kitų vadovų sveikatos istorijų.