[Žinios trumpai] JAV nesicackins: peržengus raudoną ribą bus „astronominio“ masto atsakas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dannas3 2022-04-24 08:45
Idomu, kaip butu, jei ruskiai kaip nors gudriau pabandytu suzaist. Pvz numestu neveikiancia A bomba. Patys tarsi parodytu, kad gali panaudot, bet vakarai kaip ir neturi preteksto atsakyt, tiksliai nezinodami, ar tikrai A bomba buvo neveikianti. Speju yra ir daugiau variantu, kaip tarsi perzengtu raudona linija, bet atsakymas A bomba butu perdetas.
Balkis 2022-04-24 09:50
jei tokią nesuveikusią numestų, būtų dovana Ukrainai ir ji tuomet taptų branduolinė valstybė, bet net ir jei atominė suveiktų UA teritorijoje, vakarai atomine tikrai neatsakytų, nes nebūtų kur atsakyti, max ką jie galėtų padaryti, tai įsitraukti į kara ir uždaryti oro erdvę, pradėti oro/dronų atakas, bet esmė, kad viskas apsiribotų UA teritorija nekertant NATO ar RU sienų, bet kokiu atveju kentės tik dar daugiau nekaltų žmonių padėkokime už tai eu korupcinėm lobistinėm kiaulėm
Benediktas 2022-04-24 13:54
Suprask, visada kiekvienoje valstybėje atsiras žmonių, kurie norės parsiduoti, būti nupirktais. Rusijoje, tai ten apskritai vien ant korupcijos viskas ir pastatyta. Geriau pagalvokim, ką reikia keisti, kad to būtų mažiau Europoje. Po laiko galima kaltinti kiek nori. Taip tai 50/50 kalte Rusijos ir Europos+JAV. Bet nuo kaltinimų niekas nepasikeis. Reikia galvoti, kodėl taip atsitiko. Kodėl tos kiaulės atsirado.
magic 2022-04-24 15:52
Mielieji, psichologijoj yra toks bajeris - vieni mato medžius, o kiti mišką su tais pačiais medžiais, tad 0 stress dėl atomo. Trumpai: su visu ruskynu ribojasi Kinijia, ar jie tiesiog lauks kol jiems irgi ateis atominė žiema ? Nejuokinkit, greičiau Kinai patį pupą (pupinas, nu tas pats.... supratot) sunaikins iš vidaus dėl SAVO klestėjimo…. Kada KINAI PASK KARTĄ KARIAVO?????????? Tiesiog ruskynas pasirodė visu gražumu, kad jie nieko neturi, nes pas jų dominuoja OLIGARHAI, žodžiu – korupcija ir vietiniams banana (guminiai). Kaip viskas dėsninga, bet pupa to nesitikėjo, kad jo pavogta technika neveikia, tiesiog neveikia.... Lukašenka atvarė klauptis ant kelių pas pupos (kai lėktuvą nutupdė) su išmaldom ir GARANTIJOM, bet kas nutiko ? ogi, dabar eilė klauptis prieš PING PONGĄ (china), bet tas tikrai nesiklaups, tai čia ir esmė, kodėl branduolinis karas net nekvepia. Mąstykit biški plačiau, be pateiktų naujienų, nes kai vyskta karas visasada info yra tiesiog iškreipta. Atvarykit tarakonai, jiems suplėšysiu ausų būgnelius arba sustos širdis tiesiog su sound Welcome to NATO!
magic 2022-04-24 16:34
šiaip įžvalga dar viena - negi nieks neturi interneto ir giminių 21 amžiuje tam ruskyne? senai apmyžtos arba išvogtos atmoninių bombų paleidomo sistemos. Dar klausimas, ar jos tikrai veikia.... va čia esmė - nes, pyst(ištiktukas) ir pačioj troboj tavęs nebėra, nes tiesiog net analog v mire... Kiekvienas turi širdį ir emocijas, net pupa, kad ir koks ligonis jis bebūtu, tiesiog atominė bomba yra labiau teorinė, o ne praktinė priemonė ir ja (atominei)i paleisti privalo būti VISI STABILIOS PSICHINĖS BŪKLĖS. čia akcentuokju į pačius jus, jums sako paleisti atominę, ta turi mygtuką - pats pagalvoji apie pasekemes, šiaip pats, paleidėjau. Gi turi giminių ir galbūt vaikų, o tu spaudi atomines paleidomo knopke kažkam naikinti(čia ne kulka....). (Karas patapo feiku ir nieks to mygtuko nespaus, o tas pupa tiesiog jau ant xanaxo sėdi galbūt...) NEJUOKINKTE
HardAxe 2022-04-25 11:19
teisingiausias grąsinimas būtų "už X kT atominę ukrainoje rusija gaus 5-10x didesnį smūgį (pagal galią) pradedant ne vėliau kaip savitė, nebranduoliniais ginklais į savo infrastruktūros objektus RU teritorijoje".