[Žinios trumpai] „Anonymous“ įsilaužė į anglies, naftos ir dujų eksportuotojų iš Rusijos susirašinėjimą, bus atskleista daug paslapčių  ()

„Anonymous“ įsilaužė į anglies, naftos ir dujų eksportuotojų iš Rusijos susirašinėjimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-26 [Žinios trumpai] „Anonymous“ įsilaužė į anglies, naftos ir dujų eksportuotojų iš Rusijos susirašinėjimą, bus atskleista daug paslapčių  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Anonymous“ programišiai nulaužė daugiau nei milijoną Rusijos muitinės tarpininko ALET laiškų su įmonėmis, eksportuojančiomis anglį, naftą ir naftos produktus, taip pat suskystintas gamtines dujas.

Apie tai pranešė „Ukrinform“, remdamasis programišių „Twitter“ paskyra.

Duomenų apimtis yra 1,1 TB.

„Anonymous“ taip pat pranešė, kad artimiausiomis dienomis bus paskelbta ir daugiau duomenų iš Rusijos organizacijų.

Nuo 2011 metų ALET bendradarbiavo su daugiau nei 400 įmonių, pateikusių 119 000 muitinės deklaracijų. Įmonė turi „Gazprom“, „Gazprom Nafta“ ir „Bashneft“ rekomendacijas. Maždaug 75 % ALET verslo sudaro naftos produktai, 10 % – nafta ir 9 % – angliavandenilių produktai.

 

Prieš kelias dienas anoniminiai įsilaužėliai taip pat nulaužė 645 000 el. laiškų, kurių bendra apimtis yra 432 GB. Tai buvo informacija iš „Enerpred“, kuri yra didžiausia pasaulyje hidraulinės įrangos gamintoja energetikos, naftos chemijos, anglies, dujų ir statybų pramonėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(15)
(0)
(15)

Komentarai ()