[Žinios trumpai] Buvęs V. Putino draugas, milijardierius Sergejus Pugačiovas: Ukrainos kariuomenė gali pasiekti Kremlių (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

PetiaGgg 2022-05-01 09:43
Ir į kurią Rusijos vietą Jonsonas mano duosiantis atsakomąjį branduolinį smūgį, kad radiacija nepasiektų Kinijos ar Indijos ??? O ten irgi branduolinės valstybės ir kai jos labai supyks Anglija taps povandenine valstybe. USA irgi tas pats. Bet koks branduolinis atsakas reiškia, kad arba Azija arba Europa gaus radiacijos, tai kur jie į kurią Rusijos vietą jie duos tą atsaką ??? Politinis nusišnekėjimas.
punktyras 2022-05-01 11:46
JAV taktinės branduolinės galvutės smūgis pasiekia 2 km gylį. Putino bunkeris yra 300 metrų gylyje. Neabejoju, ta vieta Rusijoje žvalgybai žinoma. Lateralinė žala – minimali.
kestutisz 2022-05-01 11:57
Na, dabar viskas statoma ant to, kad yra labai nedidelių užtaisų, specializuotų būtent visokių tokių bunkerių kaip Yamantau išrūkymui. Didžiuliai sprogimai, su daugybe aplink išbarstomos radiacijos ir civilių žudymu tai jau nebemadinga, toks yra jau tik liliputino metodas, ir tai tikėtina tik jo šlapiam sapne (visos tos baisiosios raketos yra dar nemaža dalim dar ukrainiečių gamybos, ir čia ne vynas, kad nuo stovėjimo kažkur rūsyje jos gerėtų). Žodžiu dideli šansai, kad pirmiausia ir žus tas ilgojo stalo bunkerinis "riteris" (tiksliau bunkerinė kandis - pagal seną kgb slapyvardį), o ne žaliam fone stebės kaip žūva viršuje likęs pasaulis.