[Žinios trumpai] Buvęs V. Putino draugas, milijardierius Sergejus Pugačiovas: Ukrainos kariuomenė gali pasiekti Kremlių (Video)  (3)

Tačiau šiuo atveju V. Putinas gali griebtis branduolinio šantažo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs V. Putino draugas ir milijardierius Sergejus Pugačiovas numatė, kaip įvykiai gali vystytis toliau dėl plataus masto Rusijos invazijos į Ukrainą. Jis neatmeta galimybės, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos „pasieks Maskvą“, tačiau šiuo atveju Rusijos Federacijos prezidentas griebsis branduolinio šantažo.

Pugačiovas apie tai kalbėjo interviu Ukrainos žurnalistui Alesui Batsmanui.

Anot jo, pirmasis variantas – „taikos vykdymas“. Tai yra, Vakarai privers Ukrainos ir Rusijos Federacijos prezidentus pasirašyti taikos sutartį su Kyjivo teritorinėmis nuolaidomis. Į ką Batsmanas iškart atsakė: „Zelenskis to tikrai nepasirašys“.

Antrasis variantas, tęsė Pugačiovas, yra bekompromisė Ukrainos kariuomenės pergalė.

„Nežinau, kuo tai baigsis, ant kurios demarkacijos linijos... Iš to, ką matau šiandien,  bijau, kad ji nenueitų kažkur ten, link Maksvos“, – sakė buvęs V. Putino draugas.

Žurnalistas patikslino, ar tai reiškia, kad Ukrainos kariuomenė tikrai gali pasiekti Kremlių. Milijardierius atsakė: „Gali“.

Tačiau tuo pat metu Pugačiovas pažymėjo, kad antrojo varianto atveju V. Putinas galėtų panaudoti branduolinį šantažą.

„Tik branduolinis potencialas yra ant svarstyklių. Tam tikru momentu, kai viskas klostysis blogai, Putinas paskambins Bidenui ir pasakys: „Jei jie dar vieną metrą nuvažiuos su NATO tankais, mes nieko nelauksime. Raketos skris jūsų kryptimi“, – reziumavo buvęs Rusijos Federacijos prezidento draugas.

 

Žiūrėkite vaizdo įrašą nuo 1:33:12

Anksčiau Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas Borisas Johnsonas grasino Rusijai nedelsiant surengti atsakomąjį smūgį branduolinio ginklo panaudojimo atveju.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(40)
(7)
(33)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: