Kariuomenė ta pati, bet yra didžiulis skirtumas tarp rusų ir buriatų - pastarųjų reikia vengti kaip įmanoma, tai žvėriškai žiaurūs padarai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

T 2022-04-30 14:44
Kas tarnavo Tarybinėje kariuomenėje irgi pasakojo įstorijas, kad žmonės iš Vidurio Azijos ir Sibiro tautų kitokie. Juos supykdžius gali gauti labai stiprų atkirtį. Sibire gyvenančių tautų atstovų vengė net karininkai, nes galėjo likti ir be sveikatos ir be gyvybės.
Senas kareivis 2022-04-30 22:03
Mano tėvas tarnavo tankistu Sovetske (apie 70 metus) ir Daugpilyje. Jis sakė, kad su rusais, ukrainiečiais ir baltarusiais problemų nebūdavo. Problemos būdavo su čečėnais ir dar su tais, kuriuos jis vadina čiurkomis. Jei neklystu, jis neturėjo omeny gruzinų ir armėnų. O būtent mongoloidai buvo žvėrys. Bet toms čiurkoms lietuviai su rusais ir ukrainiečiais (KARIUOMENĖJ, bliamba, kur disciplina ir poiltrukai bei internacionalizmas) kraudavo malkų, nes ne vien čiurkos moka susivienyt, bet net ir baltai su slavais. Buvo bajeris mano tėvui. Reikėjo tankistams per tam tikrą laiką atlikti pratimą: nežinau, kaip tas pratimas vadinasi, bet tai yra virš žemės lygegrečiai ištiestos geležinės kopėčios, o kareiviai turi užsikibę rankomis jomis nueit. Priešais mano tėvą užkliuvo čiurka. Mano tėvas jam rusiškai pasakė, kad pasitrauktų šonan. Tas kareiviukas mano tėvą pasiuntė na*ui. Mano tėvas spyrė jam šiknon, tas kareiviukas nudribo žemėn. Kadangi visą šitą cirką matė karininkas, jis mano tėvui liepė vėl iš naujo kabarotis tomis kopėčiomis. Tas čiurka mano tėvui pasakė, kad mano tėvui bus piz*dec. Mano tėvui jo tanko ekipažas ir dar keli ekipažai pasakė, jei tas čiurka su chebra puls, mes jiems patys padarysim pi*diec. Baigėsi tuo, kad karininkas įsikišo. Čiurka plovė tualetą. O mano tėvas gavo įspėjimą. Ir trumpai apie mano pažįstamus. Mano tėvas buvo tanko taikytojas. Kaimynas - tanko vadas. Dar vienas pažįstamas - tanko vairuotojas - mechanikas. Dar vienas žmogus tarnavo prie Karmėlavos raketiniam dalinyje. Vienas pažįstamas tarnavo povandeniniam laive. Įvyko kažin koks incidentas, po kurio jis šiek tiek pražilo. Dar viens pažįstamas tarnavo stroibate. Mano pusbrolis tarnavo Kaune, desantininku. Pasirodo, Kauno desantūra kadaise šturmavo Prahą per Prahos pavasarį (mano pusbrolio ten nebuvo, kadangi dar tada netarnavo). Apie dabartinius kareivius parašysiu tiek, kad pažįstu kulkosvadininką ir taiklųjį šaulį (ne snaiperis) ir kad vienas mano bendraamžis tarnavo ir Irake, ir Afganistane:)