[Žinios trumpai] Aukščiausia Rusijos vadovybė įsiuto netyčia sužinojusi, kaip generolai jiems „kabina makaronus ant ausų“ - niekas iš tikro nežino kas vyksta fronte  ()

Ukrainos žurnalistai teigia, kad Rusijos prezidento nepasiekia tiksli informacija apie situaciją mūšio lauke. Manoma, kad patikimos informacijos neturi ir ginkluotųjų pajėgų vadovybė Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„24 Kanal“ žurnalistai gavo informacijos iš Ukrainos specialiųjų tarnybų, kad okupantai iš Ukrainos į Rusiją siunčia neteisingą informaciją. Karo vadams Rusijoje ir pačiam prezidentui Putinui jie pasakoja, kad jau užimti kaimai, kurių rusų pajėgos dar net nepasiekė. Neteisinga informacija verčia karininkus priimti neteisingus sprendimus, dėl kurių, pasak ukrainiečių, žuvo jau maždaug tūkstantis okupantų.

Be to, rusų karinė vadovybė bando veikti tomis pajėgomis, kurios egzistuoja tik popieriuje. Vėlgi, dėl to, kad jiems pateikiama neteisinga informacija. Būtent dėl to didelių nuostolių patyrę rusų daliniai siunčiami į kovą. Tiesa, kartais melai išaiškėja.

„Per vieną iš aukščiausio lygio patikrinimų, Rusijos gynybos ministerijos pareigūnai nustebo sužinoję, kad balandį du generolai mūšiui nepasirengusius, nepilnus būrius siuntė į mūšius Mykolajivo ir Krivoj Rogo kryptimis. Tokie sprendimai, turint omenyje ten esančius Ukrainos gynėjus, buvo laikomi neadekvačiais ir generolai buvo pašalinti iš pareigų ir net kurį laiką buvo sulaikyti“, teigia žurnalistai.

(19)
(0)
(19)

Komentarai ()

Susijusios žymos: