[Žinios trumpai] JAV išsityčiojo iš Rusijos grasinimo nebesiųsti ginklų: užvertė Ukrainą „Javelin“, jau trūksta žmonių, kurie mokėtų juos naudoti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2022-05-08 21:04
Na javelinas pakankamai moderni sistema ir "nemokėjimas ja naudotis" manau labiau sąlyginis dalykas.. dažnai ginklų kursai vykstantys savaitę ar dvi "iš bėdos" gali būti sutrumpinami iki 10min su idėja kad taikiklį įjungi čia, ginklą nukreipi ten, paspaudi tą ir aną mygtuką ir toliau viskas nuo tavęs nebeprikauso.. techniniai dalykai svarbu, bet ir be to galima atlikti savi darbą.. jei bazinis kario paruošimas trunka min 3mėn o ukrainojjau po 5-7d apmokymo juda į frontą, tai su specifiniu ginklu 2-4val per akis..
AAA000 2022-05-09 00:57
o tai yotubej kokiu video roliku kaip naudotis nera? jei ir supjausi gryba - ne beda. kita amerikosai duos.
Hmz 2022-05-09 01:02
"has facilitated several requirements letters from the Ukrainian Ministry of Defense verifying the need for , including the head of Ukrainian Defense Intelligence. I understand these documents have been pushed to your office.”  "Training kit" yra visai ne naudojimo instrukcija. Tai visokie simuliatoriai, mokymams skirta amunicija ir pan. Taip ir nutinka, kai su google verti naujienas iš rumuniško saito.
kestutisz 2022-05-09 09:47
Jeigu tankas pro tave važiuoja kaip tame Mariupolio video tai taip, gal. Ir tai kiek diskusijų buvo - suveikė čia ar nea tas NLAW iš tokio atstumo. Pats šūvis taip, yra niekis, visa esmė yra manevrai kaip atsidurti teisingoje pozicijoje, iššauti ir išgyventi pačiam (net rusai nevažinėja vienu tanku).