[Žinios trumpai] Rusai šokiruoti, Vakaruose tai sukeltų nematytą skandalą: paviešino, kokią padėką iš valstybės gavo be kojos likęs karys (Foto)  (5)

Po karo Ukrainoje be kojos likęs karys kaip padėką iš valstybės gavo maišelį grikių ir butelį saulėgrąžų aliejaus, su kuriais pozavo laikydamas rankoje lapelį, ant kurio buvo parašyta „Vieningoji Rusija“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-08 [Žinios trumpai] Rusai šokiruoti, Vakaruose tai sukeltų nematytą skandalą: paviešino, kokią padėką iš valstybės gavo be kojos likęs karys (Foto)  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jaunas Rusijos opozicijos politikas Jašinas Ilja Valerjevičius savo „Facebook“ puslapyje paskelbė kario, kuris grįžęs iš Ukrainos fronto tapo neįgalus, nuotrauką.

„Kartais atrodo, kad „Vieningoji Rusija“ pasiekė cinizmo ribas ir jau nesugebės nieko nustebinti, bet jai vis tiek pavyksta“, – rašė Jašinas Ilja. Jis taip pat sakė, kad karys iš valstybės gavo maišelį grikių ir butelį saulėgrąžų aliejaus.

„Jie padovanojo jam partijos logotipą. Ir jie išdidžiai paskelbė nuotrauką. Akivaizdu, kad „Vieningosios Rusijos“ cinizmas yra be dugno“, – sakė jis.

Nuotrauka sulaukė daugybės kritiškų komentarų. Štai keletas iš jų:

  • O, Dieve, jis tapo šlubas dėl butelio aliejaus ir maišo grūdų. Vargše, kodėl tu ėjai žudyti?
  • Geri mainai
  • Jašinas meluoja, kaip įprasta. Jis gavo ne tik aliejų ir grikius. Taip pat yra maišelis ryžių ir skardinė konservų. Tai pakeičia viską
  • Tai normalu. Valdžia taip elgiasi, nes jai tai leidžiama. Jis turėjo spjauti jiems į veidą
  • Neturtingi žmonės! Jie priima bet ką ir netgi sutinka būti fotografuojami! Jis nusipelno savo likimo
  • Kadangi jis juos priėmė, vadinasi, sutinka, kaip ir 80 % Rusijos gyventojų.
 

 

Kovo mėnesį Vladimiras Putinas paskelbė, kad visos Ukrainoje žuvusių karių šeimos gaus 7 milijonus rublių (apie 60 000 eurų) ir kasmėnesines kompensacijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(57)
(7)
(50)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: