[Žinios trumpai] Apie pergalę Putinas gali pamiršti: JAV skelbia, kaip Ukrainoje ima masiškai elgtis Rusijos karininkai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-05-10 18:39
Na verstų jau tą Putiną lauk. Normalizuotų santykius su kaimynais ir gyventų sau laimingai.
Siguas 2022-05-11 06:45
Man atrodo, net jeigu nuverstų putiną, pakeistų vėliavą, deputinizuotų šalį, net jei Navaknas taptų prezidentų jokių normalizacijų negali būti. Nebent po kontribucijos išmokėjimo ukrainai pvz 5 trilijonus $ ir šalies atstatymo. Rusija yra rusija. Ji sustiprėjusi vėl puls.
Gintarinis 2022-05-11 07:13
Nereikia turėti iliuzijų, kad rusija kada nors taps normalia valstybe. Rusiškas mentalitetas neleis to padaryti.
Benediktas 2022-05-11 07:16
O kuo rusų imperializmas skiriasi nuo kitų: vokiečių, UK, Japonijos. Jie gi irgi buvo imperialistai, bet pagijo.
immortallt 2022-05-11 08:05
Mentalitetą rusų gal ir pakeisi, bet jie yra tokioje šiknoje, kad net ir susitaikius ir išmokėjus reparacijas Ukrainai, atstačius šalį, sunaikinus savo branduolinį ginklą, puolamąją ginkluotę, nebepuls į rusų energinių išteklių glėbį, o po 5-10 metų jų ir nebereikės ES, omeny dar naudosime, bet paklausa bus tiek kritusi, kad net su dabartine infrastruktūra be jokių problemų galėsime be rusų gyventi. O infrastruktūra jau paleisti vystyti, kuri didintų nepriklausomybę nuo rusų. Naujų automobilių pardavimai, įkraunami jau dominuoja pardavimuose. 10 metų ir jau ES didžioji dalis automobilių bus įkraunami. Tada pasileis spartesnis procesas keisti senus VDV, nes kuro bus vis sunkiau rasti, ir jis brangs, nes kolonėlių apyvartos kris. Dujų vartojimą keis biokuras, šilumos siurbliai, energiškai efektyvūs pastatai. Chemijos pramonė šiek tiek problematiška, bet su tokiomis dujų kainomis žaliasis vandenilis atrodo labai jau pigiai.
iPienius 2022-05-11 14:35
Navalnas yra toks pats urodas kaip Putinas. per senus jo interviu labai daznai pasisakydavo vos ne zodis zodin Putino, kad reikia atkurt SSRS, uzkariaut pabegusias valstybes. mums nuo jo buvimo valdzioje nelabai geriau butu. atejus kam nors kitam, situacija vargiai ar pasikeistu
Benediktas 2022-05-11 14:59
Norėčiau išgirts šitą jo kalbą arba patikimo straipsnio su jo kalbos išklotine. Man Navalnas irgi kažkodėl nepatinka, sunku paaiškinti. Bet už Putiną tikrai manau geriau.