[Žinios trumpai] Jokio pasigailėjimo! JK paskelbė labai griežtą nuomonę, kas būtų, jei Putinas sustabdytų karą ir imtų atgailauti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2022-05-15 12:38
- Teisingai JK sako, jog paliaubos tebūtų šansas Rusijai persiginkluoti, įvertinti savo klaidas ir ateityje pulti su dar didesne jėga. p.s. 2014m. istorija parodė, kad tik po 30 metų turėjome II Pas. karą; Rusiškasis pasaulis - tai vergų sistema.
Benediktas 2022-05-15 13:25
Jei nesutinka - vis tiek priima, jei nepajėgios pasipriešinti. Ir paskui kilus kitiems karams - tų tautų atstovai pirmieji metami į mūšius, kad jas greičiau sunaikinti. O patys rusai šiltai sėdi ir žiūri per tv, kaip sporto varžybas, kaip Rusija kariauja ir laimi.
vanduo4 2022-05-15 14:55
Jei nesutinka, tuomet jas išvalo, bet ne priima Tinkamus išmėto po visą rusijos teritoriją, netinkamus sunaikina lageriuose arba iš karto. Pasilieka tik tuos, kurie priima rusų gyvenimo būdą kaip neišvengiamybę. - Bet į juos žiūri kaip į antrarūšius. - O va kiniečiai nepripažįsta net tokių. Panašiai kaip lenkai - jie gali būt tau draugiški, bet kai ateis laikas rinktis, jie pasirinks kitą lenką.
Benediktas 2022-05-15 15:28
Sutikimu vadini beviltišką situaciją, kai nieko negali pakeisti fiziškai. Bet nereiškia, kad viduje, nėra vidinio protesto, kurio negali išreikšti garsiai nes būsi pasodintas į kalėjimą arba nušautas, negalėsi susirasti darbo, ar tavo vaikai. Bet jis išlieka, perduodamas iš kartos į kartą ir laukia tinkamos galimybės - Lietuvos pavyzdys. Nenustebčiau, jei tas pats atsitiktų su Ičkerija, arba kitais regionais, jei Rusijoje ateis situacija, kaip 1990m.
Siguas 2022-05-15 17:39
Net jei Putiną nušalintų ir rusijos prezidentų taptų Navalnas, atgailautų, pravestų deputinizaciją, sumokėtų reparacijas ukrainai. Manau santykių normalizuoti nereikėtų, nebent po 100 metų. Vien už tai kad rusai išsiugdė ir leido užimti valdžią tokiam pabaisai kaip Putinas. Rusija yra rusija, ji sustiprėjusi vėl puls žudyti. Ta teritorija kuri vadinasi Rusija turi būti izoliuota nuo pasaulio. Pilna blokada ekonomininė, politinė, kultūrinė.
SPeed_FANat1c 2022-05-16 09:12
atvirskciai. Jei dabar prancuzai dar sako kad reik issaugot putino veida ir paaukot ukrainos suvereniteta, tai jei nors kiek pozityvaus kazko padarys, kaip kariuomenes isvedimas tai tai tuoj pat prancuzas ims kalbeti apie sankciju nuemima ir pan. Beje dar klausimas. Nato turi ginti savo nares jei jas uzpuola. Bet jei sakykim kuri nato salis, tarkim turkas sugalvotu uzpult pats kita sali, ir gautu atgal - ar NATO tada turetu ginti turkija? Slove Jonsonui, slove Ukrainai!