[Žinios trumpai] Vyksta neįtikėtinas Rusijos politikos lūžis? Arestovičius pastebėjo labai įdomų pozicijos pakeitimą dėl Krymo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SPeed_FANat1c 2022-05-18 22:33
nu idomu butu pamatyt kaip jie atsikovoja Kryma. As jau tam prarades vilti esu. Jei mariupolio kariu nesugebejo isvaduot, tai krymas is viso kosmosas atrodo. Na aisku su mariupoliu klaida pirma yra kad juos apsupo, del to ir negalejo isvaduot, turejo kazkaip but neapsimamas jis.
AAA000 2022-05-18 22:57
as manau galejo isvezt bent dali isplukdant slaptai. ten gi pajury veiksmas. pradzioje net vertaliotais turejo priejima. dabar speju paaukojo - kad butu kaip spaust vakaru ES lyderius. tipo va rusai kankina - o tie aiskiai kankins. ir liepe speju del to specialiai pasiduot daliai. ten video kur ziurejau - gyvybingu pilnas auto dar menesiui minimum . kai panasiam lygyje gyne aerouosta (donbase per pirma ruskiu puolima) - ten tai sudinos salygos gintis buvo. o cia nepaimami sprogdinimais tuneliai + pastatai geleziniai pramoniniai atsparus griovimams. nebent uztvindyt kaip nors... breste vokieciai vienos tvirtoves nepaime apie 4 metus net. taip ir liko nepaimta visa kara - kai suvijo vokiecius atgal - dar keli gynejai gyvi buvo. o tuneliu tokiu Breste neturejo. tiesiog logistiskai nepaimama tvirtove. ir kelios bobos fanatikes nesdavo maisto per apsupima retkarciais. o cia irgi toks atvejis - tik salygos geresnes. kazka cia jau failina zelenskis - aukoja. man atrodo nesvari politika... kariuomene irgi nesvari struktura - privalai paklust - kitaip jau "isdavikas". o vadovauja politikeliai saugiai sededami distanciskai. kuriems terupi ivaizdis ir prisivogt legaliai... man arestoviciaus kalbos siaip labiau patinka uz zelenskio jis logiskai tikslesnis - nekvailas. matos jam liaudis labiau rupi nei reitingas. pasiseke cia zelenskiui. kuleba kvailas. tas vadas ju kariuomenes irgi jau politikuoja - nukvako nuo itakos - neapzioja. siaip komanda visumoje nebloga - naudojasi itaka puikiai. pirmom dienom sedejo apsisyke - bet va eme ir apsigyne bet manau kontrpuolimas tikrai taip gerai nesiseks. is geru privalumu teturi tik haubicas+10km geresnes, ir tik apie 100vnt ir ribotai saudmenu. o svaigsta taip, kad jau atseit laimejo kara... kai apie 80-100k rusu kariuomeniniu gyvuju ismus - tada tik lygiosios tebus pagal mane...30k cia nejuntama rusijai. ten nuo covido daugiau uzsilenke per tuos karo menesius.
kestutisz 2022-05-19 12:07
Na, jam nedaug trūko dar 2014'taisiais, tiesiog lokacija tokia. Gynė netgi labai neblogai, gal net per gerai, tik situacija jau perėjo į visišką patą. Spėčiau statoma ant to, jog kai nebebus ką rusam ten veikti - juos kažkur bandys permesti. O ten jau bus "laukiami su gėlėm", 155mm žiedais. Kaip ten bebūtų ukrainiečiams geriausiai sekasi būtent kai priešas juda.
SPeed_FANat1c 2022-05-20 20:55
tai va problema yra kad vakaru europa nelabai noro rodo izoliuot ta rusija. Neskaitant UK. Kazi kiek ilgai cia tos sankcijos dabartines tesis.