[Žinios trumpai] Super gera žinia Ukrainai! Ją ginantys baltarusiai nebetelpa į batalioną (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-05-22 17:25
Geriau jau eitų savo bulbiustana gint. Pas svetimus kovoja, o savam darže nieko...
Benediktas 2022-05-22 17:31
Iš kur gausi namuose ginklų tiekimą, javelin, stinger, amuniciją, tiekimo grandinę. Be ginklų jau bandė. Paprasčiau užeit iš Ukrainos pusės su ginklais. Ypač vėliau, jei Ukrainai seksis kare su Rusija. Nes vistiek pradžioje teks kovot prieš pavaldžius Lukošenkai karinius darinius. Jei Baltarusija neteks Rusijos paramos - tik tada, bus galima nuversti Lukošenką. Jei padės laimėti Ukrainai, su Lukošenka bus paprasta susitvarkyti. Man atrodo, turėtum tai suprasti, kad viskas daroma logiškai.
donatasv 2022-05-22 18:05
Nu pas tave ir logika. Lukosenka tik juvelinais paimsi...
Benediktas 2022-05-22 18:11
O kaip tu įsivaozduoji Lokošenkos paėmimą? Gultis po tankais? Ar iš medžioklinių šaudyt į šarvuotą techniką. Kaip tu siūlai tiems savanoriams kovot pas save? Juk tu siūlai tiems kareivukams eit kariaut į Baltarusjiją. O gal gražiai paprašyt turėtų Lukošenkos dar kartą?
donatasv 2022-05-22 18:33
Ukrainiečiai perversmą padarė ir be juvelinu. Su juvelinais ir kita karine technika čia jau svaigimas. Nebent rusas pilks daug kovos mašinų ir reiks atsimust.
Benediktas 2022-05-22 18:41
Gal pirmomis dienomis Javelinų neturėjo, bet turejo savo Stugnu, RPG, Stingeriu, tankų ir pan. Tikrai ne su medžiokliniais tą šarvuotą techniką prie Kijevo stabdė. O paskui ir Javelin, Nlaw gavo. Tikrai be Javelin ir Nlaw vargiai ar bent kiek panaši situacija būtų į dabartinę. Nelygink Janukovičiaus su Lukošenka. Putinas vis tiek nebūtų leides, kaip ir Kazachstane padaryt perversmo. Putinas iš Maidano padarė išvadas. Ukraina ir taip buvo daug laisvesne salis tada (net ejo kalba apie stojima i ES), nei Baltarusija. Man tai keista, kad žinai visas aplinkybes ir varai baltarusių kareivukus su medžiokliniais verst Lukošenkos.
skimas969 2022-05-22 19:01
Nesvaikite abu. O gal galvojate, kad be ukrainos leidimo baltarusai is ukrainos puses gales pulti lukasenka baltarusijoje.... Esate abu daugiau nei naivus... Lukasenkos niekas (isskyrus putina) is isores nevers... Va vietoje kas tablete ar peili pakisti gali.... Bet jis apsuptas tokiu, kurie ji saugos, nes suristi viena virvele - vienas isakinejo, kiti zude ir dubasino....
Benediktas 2022-05-22 19:11
Tai aš ir nesakau, kad dabar turi eit baltarusių savanoriai Lukošenką verst iš Ukrainos pusės. Bet ir nesiūlau, be ginklų tiekimo savanoriams Baltarusijoje verst Lukošenką. Lukošenkai juk kariuomenė pavaldi kol kas, kol Rusija pakankamai stipri.
EEE 2022-05-23 11:58
Po Ukrainos pergalės Lukašenka pataps pats didžiausias demokratas... Kaip Arestovičius sakė jis labai gudrus politikas, per visą šį laiką jis nenutraukė dyzelino tiekimą Ukrainai, neįvedė savo kariuomenės ir ką su tokiu daryti po karo?...
Benediktas 2022-05-23 12:10
Man atrodo padarys patys baltarusiai. Lyg tai iš jo to vartymosi, baltarusiai gerai gyventų... Svarbu Rusijoje po karo atsirastų valdžia, kuri norėtų bendradarbiavimo su vakarais ir išpirkti savo kaltes. Su Putinu tokios valdžios neįsivaizduoju. Lukoshenkos likimas sprendžasi kartu su Putino.