[Žinios trumpai] O čia tai išradingumas! Ukrainos gynėjai Mariupolyje naudojo tankus nuo memorialinių pjedestalų - atliko svarbią užduotį (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-05-24 15:33
Pas mus forume, kai kurie sakė, kad sankcijos Rusijai nepadarys didelio poveikio. Matyt tas ministras nelabai išmano, ką kalba.
Dannas3 2022-05-24 18:32
Blin kaip juokingai tokios antrastes skamba. Isivaizduoju rusai taip pasielgtu, tai antraste butu- "rusai juokina pasauli su muziejine technika" realiai, jauciu net pacioj Ukrainoj nera tokios primityvios propagandos.
mindaugas.vaitiekūnas 2022-05-24 19:24
Taip! Jeigu sprendimas mūsų, tai genialu, jei sprendimas rusų - tai idiotiška Pamenu tą staripsnį, kai šaipėsi iš rusų, kad šie su antikvarinėm patrankom į karą atvažiavo. Tai čia dabar tas pats ant to pačio. Toliau žinoma yra išsivysčiusi tam tikra neapykanta Rusijai ir patiems rusams (įskaitant Putiną). Na šitą aš suprantu. Bet kodėl buvo pereita prie kalbos darkymo, pravardžiavimų ir kitokio pobūdžio šaipymosi? Čia lygiai tokia pati propaganda kaip ir pačioj Rusijoj. Jeigu rusas pasakys, kad lietuviams plaunamos smegenys su lietušika propaganda, tai jis visai nesuklys. Karo didybė. Kai tik sunaikinamas rusiškas taikinys, t.y. rusų kareiviai, tai pristatoma kaip kokia šventė, kaip kokių erkių naikinimas. O čia šalia eina kitas straipsnis kaip tas rusas toje Ukrainoje yra prieš savo valią: jam grasinama įkalinimu ar nužudymu jeigu jis nekariaus prieš Ukrainą. Bet šitiems rašytojams būtinai reikia pasididžiuoti žmonių žudymu. Na žiūrint iš Rusijos perspektyvos - mes irgi tokios pačios erkės ~90% dienos temų apie karą. Nemaža dalis karo temų apie "specialistų" įžvalgas "kas gali būti". Įsivaizduoju, kad skaitau virdulio naudojimo instrukciją: virdulys su virintu karštu vandeniu gali užkristi jums ant kojos ir nudeginti odą. Virdulys gali sugesti ir padegti jūsų namus. Virdulys gali jus užmušti elektros srove. Vanduo virdulyje gali būti netinkamas vartojimui. Bet galite ir pasimėgauti karšta arbata. Visko gali būti. Niekas nežino kaip bus. @specialistas! Tai tokie tie straipsniai