[Žinios trumpai] Prakeiktas neutralumas - Šveicarija užblokavo Danijos šarvuočių perdavimą Ukrainai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2022-06-01 20:15
Gal jie (Šveicarija) nori sankcijų už vatos palaikymą? Valstybiniu lygiu tas gal ir nepaeitu, bet asmeniniu lygiu gali būti nubausti nuo visų vakarų piliečių boikotuojant jų produkciją, naudojimasi bankais ir panašiai. Beja Turkiją irgi laikas mesti lauk iš NATO, užtektu aišku tik pagrasinti, jei tas diktatorius nepakeis nuomuonės dėl naujų NATO narių. Prie to pačio asmeninės sankcijos pačių piliečių iniciatyva irgi galėtu būti taikomos Turkijai.
iPienius 2022-06-01 21:10
vokieciai, franciai ir italai laikosi tokios pacios pozicijos. sitie numeta salmu ar dar ko nors mazai reiksmingo ir vaidina, kad jau padeda, nors realiai pagalba yra artima nuliui
mindaugas.vaitiekūnas 2022-06-01 21:51
Kažkada atsisakiau General electric produkcijos ir perėjau prie Siemens. Tai va dabar nuo Siemens pereisiu prie Eaton
AAA000 2022-06-02 00:22
siaip teisinga ju politika. ner cia ko prisiknisinet. ES su amerikonais irgi smaugia ju valiuta - jei ka. monopoliniais spaudimo pricipais. kas nera sazininga sveicaru atzvilgiu. ekonomine gerove jie pasieke savo darbu. plius neturedami tiesioginio isejimo i "tarptautines erdves".
Dannas3 2022-06-02 11:08
Nieks tos Turkijos nemes. Nereik buti siauro poziurio ir i viska ziuret tik is savo varpines. Is serijos mano prieso draugas yra mano priesas. Cia turiu galvoj situacija su kurdais. Patiems svedams teks islaviruot sioj situacijoje kaip nors. Isivaizduok hipotetine situacija, rusai pasipraso i nato, tai mes lietuviai, butume pries. Sutiktume jei pvz atlygintu zala uz okupcija ir nuteistu kaltuosius sausio 13 zudynese plius medininku zudynese.