[Žinios trumpai] Lukašenka skelbia, kad Baltarusijos laukė Ukrainos likimas, bet jis išgelbėjo šalį – „turime sekti SSRS pavyzdžiu“ (Video)  (1)

Šalies agresorės prezidento teigimu, Baltarusija dabar turėtų sekti SSRS pavyzdžiu ir aktyviai užsiimti kontrpropaganda.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarai Ukrainos teritorijoje įgyvendina scenarijų, kurio jiems nepavyko įgyvendinti Baltarusijoje. Tokį pareiškimą pareiškė šalies agresorės prezidentas Aleksandras Lukašenka.

Anot jo, Baltarusija maždaug trečdalį amžiaus kuria savo valstybę ir buvo veikiama informacinių, karinių ir psichologinių grėsmių. Šiame kontekste Aleksandras Lukašenka teigė, kad baltarusiai yra „spaudžiami“ iš Vakarų, kurie esą bando destabilizuoti situaciją šalies viduje, nuversti dabartinę valdžią ir į vadovus pastatyti savus.

Be to, pasak Baltarusijos prezidento, Ukraina dabar išgyvena scenarijų, kuris nebuvo įgyvendintas Baltarusijoje.

„Vakaruose iš principo politika jau seniai pavirtusi į filmą ar šou. Žvelgdami į Ukrainą suprantame, kad ten klostosi scenarijus, kuris mūsų žemėje nebuvo įgyvendintas. Kai užduodame klausimą, kas būtų mums, prašau, pažiūrėkite į Ukrainą. Mes suprantame grėsmių lygį, kurių aktyvumas persikėlė į kaimyninės šalies teritoriją“, – tęsė Lukašenka, bandydamas pateisinti visapusišką Rusijos ginkluotųjų pajėgų invaziją į Ukrainą.

 

 

Šalies agresorės prezidentas taip pat sakė, kad Baltarusija turėtų sekti SSRS pavyzdžiu ir aktyviai įsitraukti į kontrpropagandą, agituoti „už geriausią“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(19)
(-18)

Komentarai (1)