[Žinios trumpai] Jie rimtai idiotai? Rusai žolėje ištrypė įžeidimą Ukrainai ir to pakako - Ukraina smogė visa jėga

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AP0323 2022-06-06 10:09
Technologijos nusirito į dugną, bent paieškotų "chocholų" reikšmės ir naudojimo - Tradicinė ukrainiečių pravardė „chocholai“ (rus. хохлы) pirmą karta sutinkama raštiškai paminėta 1704 metais. Žodis siejamas su Ukrainos kazokų papročiu plikai skusti galvą viršugalvyje paliekant plaukų sruogą, kuri ir vadinosi „čiūbu“ arba „chocholoku“. Senuosiuose metraščiuose sutinkama užuomina, kad Kijevo Rusioje nuo viršugalvio krentanti plaukų sruoga liudijo aukštą kilmę. Žodis „chocholas“ taip pat gali būti tariamas tiek negatyvia, tiek neutralesne forma. Yra žinoma, kad kartais ukrainiečiai patys save vadindavo „chocholais“ norėdami pabrėžti atskirtį nuo „maskolių“."
PetiaGgg 2022-06-06 11:20
Na, pagalvojus logiškai, rusai žino, kad ukrainiečiams juodai trūksta amunicijos, tai ir nurodo kur dar labiau jos atsikratyti. Jeigu ukrainiečiai būtų ką nors sunaikinę, tai straipsnyje jau būtų išreklamuota, o kadangi jokių įrodymų nėra, tai tik amunicijos taškymas. Taigi, kas šiuo atveju idiotai ?
Benediktas 2022-06-06 11:34
Tai čia tas pats, kas rotytų pirštu, kad žmogus kažkaip apsirengęs ne taip, kaip tu rengiesi. Rusai tokių kasų nesidarė, tai tiesiog pradėjo ukrainiečius pravardžiuot kasos pavadinimu. Kaimo lygis tiesiog. Tas pats su odos spalva, kitomis savybėmis. Parodo tiesiog žemą besipravardžiuojančiųjų intelekto lygį. Tipo jie kitokie, nei mūsų masė - davai juos pravardžiuojam. Žmogus, jei gerbia kitos grupės žmonių individualumą, tai jų nepravardžiuoja, net savam rate. Nes yra kiti, visuotinai priimti pavadinimai - ukrainiečiai. Be to jau retai sutiksi ukrainiečius su tokiom kasom. Sakantys chocholai - parodo savo intelekto lygygį ir kaimišką mentalitetą.