Pentagonas paskelbė įspūdingą sąrašą ginklų, kurie keliaus į Ukrainą: ne tik raketinės sistemos, bet ir sraigtasparniai, tūkstančiai prieštankinių ginklų, specialūs radarai (Sąrašas)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

magic 2022-06-02 13:55
Paskutiniai straipsnio sakiniai, mano manymu, sako, jog laikas kariauti NATO visa jega ir reaguoti skubiai! Nes tas biurokrarijos zaidimas jau erzina. Kita medalio puse, jog RFynas pasirode visu grazumu antra galingiausia super duper mega valstietija.
AAA000 2022-06-02 19:33
neblogas saraselis pastu siuntu tarnyba uzsikis ir pastomatai persipildys ----- tampoma artilerija tai senstelejusi - is esmes USA jos atsikrato. sauliu ginklai speju irgi gali but is stiliaus, kaip LR patriotas Kronkaitis Lietuvon priveze nurasytu karabinu uz dyka. tik ukrainieciams gal kokia jau sekanti karta. sito amerika kruvom visam pasauly turi. bet visumoje paketas neblogas. raketos ir bepilociai visokie - cia ateities karo zaisliukai. ---- siaip manau USA ir taip skoloje Ukrainai - nes gi isipareigojo vientisuma ju sienu garantuot, kai jie atominio ginklo atsisake. tai pasigedytu prasyt is ukrainieciu babkiu... jiems cia kazkokia pigiena beveik... faktiskai kai negarantuoja sienu - faktas kaip prisviles blynas nuo 2014m jau.. tai USA turetu keliasdesimt atominiu bombikiu is savo arsenalu atvezt ukrainieciams, uz teisiniu savo isipareigojimu netesybas. va tada ir paziuretume - kurie ten kietesni, rusai ar ukrainieciai... nors svarbiausia - pajudejo ledai. gera naujiena. cia patrumpins kara bent pusmeciu. manau nebesites jau desimtmecius.
Kyborg 2022-06-03 19:02
Tamstos žiniai, M777 yra naujos haubicos, JAV kariuomenė pirmąsias tokias haubicas gavo vos 2005m.