„Windows 7“ pardavimai – „fantastiški“, džiaugiasi „Microsoft“ vadovas  (19)

„Microsoft“ vykdomasis direktorius Steve‘as Ballmeris bendrovės akcininkų susirinkime pareiškė, kad naujosios operacinės sistemos „Windows 7“ pardavimai yra „fantastiški“. Pasak jo, „Windows 7“ kopijų parduota dvigubai daugiau, nei bet kokios ankstesnės „Windows“ versijos per tokį patį laikotarpį, praneša „Neowin.net“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasaulinė „Windows 7“ premjera įvyko spalio 22 dieną. Nors S. Ballmeris oficialiai nepranešė, kiek „Windows 7“ kopijų buvo parduota per pirmąjį mėnesį nuo šios OS pateikimo rinkai, dienraščio „The Wall Street“ žiniomis jų buvo apie 40 milijonų. „Windows Vista“ per pirmąjį mėnesį nuo pardavimų pradžios buvo nupirkta 20 mln. kopijų.

S. Ballmeris buvo taip įkvėptas „Windows 7“ rezultatų, kad pavadino šią OS „pačia geriausia operacine sistema, kokią tik esame sukūrę“.

Kadangi savo pardavimų rezultatus jau pradėjo pateikinėti ir kompiuterių gamintojai, netrukus bus galima patikrinti S. Ballmerio optimizmo pagrįstumą, pastebi „Neowin“. „Dell“ jau oficialiai patvirtino, kad „Windows 7“ padidino įmonių paklausą naujiems kompiuteriams su „Windows 7“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (19)