„Chrome“ rinkos dalis auga greičiau nei „Firefox“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

tauttvisz 2009-11-24 22:43
Seniai buvau isirases, dabar maziau ziuriu, bet operos Barai visokie maziau vietos uzima.Kur bookmarks vel uzmirsau? katik va isirasiau firefoxa, man reik bookmarks ir kalba pasikeist irgi dar ieskau kur.Ten kazkoks adresynas kazkokios gaires nereikalingas sh visoks.Ir lietuviskai irase tai db nieko nesusigaudau nes iprates angliskai kompe oreantuotis.Cia aisku mano nuomone...
zaf 2009-11-24 23:02
Na, dėl tavo nuomonės nieko ir nesakau, bet nuomonė tai nėra paneigimas. Vieninteliai tavo argumentai tai nervinga reakcija Man nesinori ginčytis, aš net nesiginčijau, jei nepastebėjai. Man tik įdomu, kuo grindi savo "nuomonę" šituo amžinu klausimu. Tai kaip? Pats užvirei beprasmę diskusiją (sunkiai apsiverčia liežuvis taip pavadint). Dabar tikriausiai seks dar vienas nervinis priepuolis, kuris nieko neįrodys, bet visgi būtų įdomu išgirst Na, tai kaip? P.S. bookmarks toj vietoj, kur užrašyta Bookmarks.
Pihas 2009-11-24 23:08
Nesiveliu į bereikšmį ginčą, kas ką nori tas tą naudoja, va tiem proto bokštmas kurie gyvenime nėra metę operos ir komentuoja. Negalima rasti Bookmarks.... gal net užrašyta Bookmarks.. Nepatinka nenaudokit ir kitiem savo brudo nesiūlykit.
thatsmeLT 2009-11-24 23:11
Del to tai sutinku, pradzioje tikrai sunku ir apkraura, bet kai viska susitvarkai tai labai patogu. Visus barus galima sumazinti arba ismesti lauk, kalba jei gerai atsimenu tai isirasant pasirinkt duoda, zodziu pagal save kaip nori susitvarkyt galima, jei tik netingi is pradziu siektiek pavargti kol viska issiaiskini
Smėlis 2009-11-25 08:42
tokie dalykai galioja daugiau mažiau visom naršyklėm įtariu net IE (nelabai naudoju, tai nežinau) galima "supaprastinti".
AirDog 2009-11-25 12:46
Naudoju: Nr.1 - purvinam naršymui P.S. Safari - išmečiau lauk kai kelis kartus nulūžo
tauttvisz 2009-11-25 13:35
Diskusija gal ir beprasme, nes tu net nebandai diskutuoti, o tik sumenkinti mane, tarsi man pykscio priepoliai butu.Sakai nesiveli i diskusija, bet tau idomu isgirst ka as dar parasysiu.Apsispresk zmogau As parasiau kuo man nepatinka Firefox, o tu tik pasakei kad opera prigrusta, bet nepagrindei to, kur tu ten matai ta prigrudima?
Urbshis 2009-11-25 13:51
OPERA OPERA OPERA OPERA OPERA OPERA OPERA OPERA OPERA jau 5 metus naudoju opera ir nebuvau dar ja nusivyles, bandziau kitas narsykles tai nera ka lyginti... na tik vienas minusas, na gal kaip paciai narsyklej ir privalumas, bet kai noriu siusti torrent faila man siuncia per opera, o reikia kad per utorrenta siustu, kad skleisciau failus ir kelciau ratio, tai tenka del to naudoti IE, nebent kas zino kaip padaryti kad opera perteiktu torrent siuntima utorrent programai ???? tada grusciau lauk ta IE is ssavo kompio ir dar va cia pamaciau ant shito screeno dalykeliu kuriu nesu pasidares, tai kaip reiktu icona uzsidet nuo plaeyrio ir skype tarkim gal gali pasakyt? ir zodziu OPERA!!
Smėlis 2009-11-25 14:02
kokią ikoną? čia Ubuntu OS kiek matau. ne Operos title baras ir torrentus puikiai galima redirektint uTorrentui ar bet kuriam kitam. Priemonės > Nuostatos > Papildomos > Parsiuntimai nuimti varnelę nuo Slėpti "Opera" atveriamų dokumentų prievardžius application/x-bittorrent spaudi Redaguoti ir pasireinkęs Atverti su numatytąja programa (jei ji suinstaliuota, tai turėtų būti matomas kelias į ją) spaudi Išsaugoti (sorry, pas mane lietuviškas UI)
tauttvisz 2009-11-25 15:46
Jo torentus galim laisvai per utorrent siustis, spaudi use system dafault vietoj opera ir open
Gintaxas 2009-11-25 17:17
Su naujausia Operos versija iššoksta langas ir tada pasirenki ar per Operą nori siųstis ar per torrent klientą.
zaf 2009-11-25 18:16
Nu beprasmiška, matau, su tavim kalbėt Iškraipai žodžius kaip tau patogiau. Tebūnie. Vistiek nenurodei nieko, kuo Opera geresnė už FF...
tauttvisz 2009-11-25 18:34
Pradedi nervinti, isvis nieko nepasakai tik kad as viska blogai darau, aklas gal tu kad nematai? as parasiau kuo opera geriau man.Gal i skype parasyk jei nori padiskutuot kas geriau, nes man atrodo tu pamirsti ka rasiau, arba nenori atsimint Be to as klausiau kur opera prigrusta, cia labiau tu bandei kazka irodyt kad opera prigrusta negu as irodyt kad opera geriau, tik tu kazkaip isvartei kad as sneku nesamones ir tt. idomu kas faktus iskraipo..
Urbshis 2009-11-25 19:13
dekui, susitvarkiau db veikia taip ir zinojau kad cia nustatymuose esme, bet as nezinojau kaip pasidaryt o del tu iconu tai jo ko gero taip ir bus kad kita OS .. OPERA ROCK 8)
Pihas 2009-11-25 19:27
Taip, ten kita OS (UNR - Ubuntu Netbook Remix), beje pamiršau paminėti, kad ant Firefox pasigendu tokių elementarių dalykų kaip pvz. įrašius adreso juostoje "g technologijos" atidaroma google paieška (Taig galima suderinti ir su youtube paieška ir su daug kitų, viskas redaguojama) ir iškart ieškomas žodis google.lt arba tokių komandų kurios rašomos į adreso juostą "opera:history", "opera:config" neskaitant krūvos kitų funkcijų kurios po ranka. Vienintelis dalykas ko trūksta tai addon'ų o tai galima apeiti, bent jau seamonkey niekučius paleidau be problemų.